Buzz

Το «Dune Part Two» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του

στα 10

Και την ανακοίνωση έκανε ο Τίμοθι Σαλαμέ με μια φωτογραφία του στο instagram.

Το «Dune Part Two» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του

Μετά από πέντε μήνες εντατικών γυρισμάτων σε περιοχές όπως την Βουδαπέστη, το Αμπου Ντάμπι, την Ιορδανία και την Ιταλία, το «Dune Part Two» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του.

Αυτό ανακοίνωσε ο Τίμοθι Σαλαμέ, ο οποίος παίζει τον ρόλο του Πολ Ατρίδη στην ταινία, με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram την Δευτέρα μαζί με τον πατέρα του Μαρκ Σαλαμέ στην έρημο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ είναι ενθουσιασμένος με το σενάριο του «Dune Part Two»

Η επίσημη σύνοψη της ταινία αναφέρει «αυτή η επόμενη ταινία θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Πολ Ατρίδη καθώς ενώνεται με την Τσάνι και τους Φρέμεν ενώ βρίσκεται σε έναν πόλεμο εκδίκησης ενάντια στους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Αντιμετωπίζοντας μια επιλογή μεταξύ της αγάπης της ζωής του και της μοίρας του γνωστού σύμπαντος, προσπαθεί να αποτρέψει ένα τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τίμοθι Σαλαμέ, Ζεντάγια, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Ρεμπέκα Φέρκγιουσον, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Σάρλοτ Ράμπλινγκ και Τζος Μπρόλιν και μαζί του η Φλόρενς Πιού θα παίξει τον ρόλο της πριγκίπισσας Ιρουλάν, την κόρη του Αυτοκράτορα Σαντάμ του 4ου, τον οποίο θα ερμηνεύσει ο Κρίστοφερ Γουόκεν, ο Οστιν Μπάτλερ, ο Ελβις στην ταινία «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν, θα παίξει τον ρόλο του Φείντ Ράουθα και η Λέα Σεντού τον ρόλο της Λαίδης Μάργκο.

Το «Dune Part Two» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2023.