Buzz

Ο Ντενί Βιλνέβ λέει πως το «Dune Part Two» μοιάζει ως μια τεράστια επική πολεμική ταινία

στα 10

Και έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία.

Ο Ντενί Βιλνέβ λέει πως το «Dune Part Two» μοιάζει ως μια τεράστια επική πολεμική ταινία

To «Dune Part Two» έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματά του και την εβδομάδα αυτή αποκάλυψε τις πρώτες του σκηνές στο CinemaCon, το οποίο εξελίσσεται αυτές τις μέρες στο Λας Βέγκας.

Στην σκηνή του CinemaCon ανέβηκε ο σκηνοθέτης της ταινίας Ντενί Βιλνέβ μαζί με τους πρωταγωνιστές της ταινίας Τίμοθι Σαλάμε και Ζεντάγια. Η σκηνή έδειχνε τον Πολ Ατρίδη (τον οποίο υποδύεται ο Σαλαμέ) και η Τσανι (την οποία υποδύεται η Ζεντάγια) να κάθονται μαζί στους αμμόλοφους πριν συναντήσουν στην πριγκίπισσα Ιρουλάν την οποία υποδύεται η Φλόρενς Πιου. Ρίχνουμε επίσης μια ματιά στον Φείντ Ράουθα του Οστιν Μπάτλερ, ο οποίος ουρλιάζει στην κάμερα και στη συνέχεια, ο Πολ εμφανίζεται ξανά, αυτή τη φορά σε μια αμμοθύελλα, προτού η σκηνή ξανακόψει να στέκεται μπροστά από ένα πλήθος ανθρώπων.

Ο Βιλνέβ είπε ότι η ταινία ξεκινά ακριβώς από εκεί που τελείωσε το πρώτο «Dune», με τον Πολ και τη μητέρα του να εντάσσονται στη φυλή Fremen και να κερδίζουν την εμπιστοσύνη τους. «Βλέπουμε τον Πολ Ατρίδη να γίνεται ηγέτης εδώ», είπε. Οσο για την Τσανι «δεν είναι μόνο στα όνειρα αυτή τη φορά», είπε η Zendaya, η οποία ξεκαθάρισε ότι σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα στο «Dune Part Two».

Διαβάστε ακόμα: Προβλήματα στην παραγωγή της σειράς «Dune: The Sisterhood»

dune part two

dune part two

dune part two

dune part two

Οσο για τον Φέιντ, ο Βιλνέβ τον περιέγραψε ως έναν ψυχωτικό ολυμπιονίκη ξιφομάχο που με τον χαρακτήρα του Μικ Τζάγκερ. «Το δεύτερο μέρος είναι γεμάτο από δράση, μοιάζει ως μια τεράστια επική πολεμική ταινία», συνέχισε. «Είναι πιο γεμάτο» σε σχέση με το «στοχαστικό πρώτο», συνέχισε.

Το Vanity Fair κυκλοφόρησε και μερικές πρώτες φωτογραφίες από την ταινία, έτσι ώστε κι όλοι εμείς που δεν παρεβρεθήκαμε στο CinemaCon να πάρουμε μια μικρή γεύση.

Η επίσημη σύνοψη της ταινία αναφέρει «αυτή η επόμενη ταινία θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Πολ Ατρίδη καθώς ενώνεται με την Τσάνι και τους Φρέμεν ενώ βρίσκεται σε έναν πόλεμο εκδίκησης ενάντια στους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Αντιμετωπίζοντας μια επιλογή μεταξύ της αγάπης της ζωής του και της μοίρας του γνωστού σύμπαντος, προσπαθεί να αποτρέψει ένα τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει».

Διαβάστε ακόμα: Το «Dune Part Two» έχει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας

dune part two

dune part two

dune part two

dune part two

dune part two

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τίμοθι Σαλαμέ, Ζεντάγια, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Ρεμπέκα Φέρκγιουσον, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Σάρλοτ Ράμπλινγκ και Τζος Μπρόλιν και μαζί του η Φλόρενς Πιού θα παίξει τον ρόλο της πριγκίπισσας Ιρουλάν, την κόρη του Αυτοκράτορα Σαντάμ του 4ου, τον οποίο θα ερμηνεύσει ο Κρίστοφερ Γουόκεν, ο Οστιν Μπάτλερ, ο Ελβις στην ταινία «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν, θα παίξει τον ρόλο του Φείντ Ράουθα και η Λέα Σεντού τον ρόλο της Λαίδης Μάργκο.

Το «Dune Part Two» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου.