Buzz

Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο επιτίθεται στους πολιτικούς-βαμπίρ

στα 10

Αφήνει κατά μέρος το βαθύ κόκκινο του «Crimson Peak» και καταπιάνεται με το ασπρόμαυρο ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο στη νέα του ταινία, «Silva».

Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο επιτίθεται στους πολιτικούς-βαμπίρ

«Αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω κάτι μικρό και παράξενο, γιατί χρειάζομαι περισσότερο αέρα και περισσότερη τρέλα στη ζωή μου.» Αυτά δηλώνει ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο σε συνέντευξή του στο playlist, προφανώς κουρασμένος από καθυστερήσεις και αναβολές που συνεπάγονται συχνά οι συνεργασίες με τα μεγάλα στούντιο και τα μεγάλα budgets. Μπορεί ο Ντελ Τόρο να μας έχει κόψει την ανάσα σε αναμονή του «Crimson Peak», αλλά το σίκουελ του «Pacific Rim» αναβάλλεται διαρκώς, η επιθυμία του για το «Hellboy 3» δε βρίσκει υποστηρικές, η διετής προετοιμασία του για το «Hobbit» πήγε στο βρόντο όταν δεν κατάφερε να βρει χρηματοδότηση και ανέλαβε ο Πίτερ Τζάκσον, το «Frankestein» έχει κολλήσει, το «At the Mountains of Madness» τρόμαξε τη Universal με την προοπτική του χαρακτηρισμού του ως «ακατάλληλου», άστα να πάνε για ένα σκηνοθέτη που θέλει διαρκώς να φτιάχνει νέα παραμύθια.

Δείτε ακόμη: Πορφυρό είναι το χρώμα: Νέα clips από το «Crimson Peak» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Ετσι λοιπόν, ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο στρέφεται σε κάτι πραγματικά «μικρό και παράξενο» στη νέα του ταινία, που λέγεται «Silva». Το πρότζεκτ ήταν στα σχέδιά του από παλιά, από την περίοδο που ζούσε και δούλευε στο Μεξικό, αλλά διακόπηκε όταν η οικογένειά του αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στο Τορόντο, αφότου ο πατέρας του έπεσε θύμα απαγωγής κι η οικογένεια πλήρωσε ένα υπέρογκο ποσό σε λύτρα. Αλλά η ζωή έχει γυρίσματα κι έτσι τώρα ο Ντελ Τόρο μπορεί να προχωρήσει με μια ταινία ασπρόμαυρη (αλλά, κάτι μας λέει, σε βαθύ μαύρο), με ήρωα τον Σίλβα, έναν μασκοφόρο παλαιστή που ανακαλύπτει ότι όλοι οι πολιτικοί είναι βαμίρ. Βγαλμένο απ' τη ζωή!

Εν τω μεταξύ, περιμένουμε το «Crimson Peak» στις αίθουσες την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, από τη UIP.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Crimson Peak» και τον φανταστικό κόσμο του Γκιγιέρμο ΝΤελ Τόρο: