Buzz

Ηρθε μια ψύχρα... Πρώτη συνάντηση Τζέσικα Τσαστέιν - Μία Γουασικόφσκα στο νέο κλιπ του «Crimson Peak»

στα 10

Πρώτη σκηνή από το «Crimson Peak» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο: τι να πρωτοκοιτάξεις, το εκπληκτικό μπαρόκ σκηνικό, ή τις παγερά ευγενικές ερμηνείες των δυο υπέροχων κυριών;

Ηρθε μια ψύχρα... Πρώτη συνάντηση Τζέσικα Τσαστέιν - Μία Γουασικόφσκα στο νέο κλιπ του «Crimson Peak»

Το «Crimson Peak» παρακολουθεί τη σκοτεινή ιστορία μιας συγγραφέως (Μία Γουασικόφσκα) που, έχοντας πρόσφατα βιώσει μεγάλη οικογενειακή τραγωδία, διχάζεται ανάμεσα στον έρωτά της για έναν παιδικό φίλο και την έλξη της για έναν μυστηριώδη, χαρισματικό άγνωστο (Τομ Χίντλστον), που θα την παρασύρει σε μονοπάτια του πάθους. Προσπαθώντας να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος της, βρίσκει καταφύγιο σ' ένα σπίτι που αναπνέει, ματώνει και... θυμάται. Εκεί θα συναντήσει περισσότερα απ’ όσα ποτέ περίμενε, συμπεριλαμβανομένων μια ζηλιάρας αδελφής (Τζέσικα Τσαστέιν) και αρκετών σκελετών, μεταφορικών και μη, κρυμμένων στα ντουλάπια.

Δείτε ακόμη: Goth διπλοτυπίες για τα νέα character posters του «Crimson Peak» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

To πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο ήταν τρομακτικά υπέροχο (δείτε το εδώ), το δεύτερο ήταν, απλώς, η κόλαση η ίδια (δείτε το εδώ), αφού ο σκηνοθέτης του «Λαβύρινθου του Πάνα» μοιάζει να αναδομεί τον γοτθικό τρόμο με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί στο σινεμά σε μια εμπειρία που ελπίζουμε να είναι το ίδιο δυνατή όσο οι πρώτες αυτές εικόνες της. Τώρα, το πρώτο κλιπ της ταινίας που κυκλοφόρησε, με τίτλο «A Proper Welcome», είναι κάθε άλλο παρά ένα σωστό καλοσόρισμα, καθώς η Τζέσικα Τσαστέιν κι η Μία Γουασικόφσκα, κάτω από το ανήσυχο βλέμμα του Τομ Χίντλστον, επιδεικνύουν τι σφοδρή αντιπάθειά τους, η μια για την άλλη, πάντα με τον πιο κομψά συγκαλυμμένο τρόπο. Δείτε τα παρακάτω. Το «Crimson Peak» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 16 Οκτωβρίου, στις ελληνικές στις 22 Οκτωβρίου από τη UIP.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: