Buzz

Ναι το «Εγκλημα στο Νείλο» θα βγει τελικά στις αίθουσες

στα 10

Και η Disney κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για να το αποδείξει.

Ναι το «Εγκλημα στο Νείλο» θα βγει τελικά στις αίθουσες

Θυμάστε ότι ο Κένεθ Μπράνα πέρα από το οσκαρικό «Belfast» έχει ήδη σκηνοθετήσει κι άλλη μια ταινία που λέγεται «Εγκλημα στο Νείλο»; Αν το είχατε ξεχάσει δεν θα σας κατηγορήσουμε γι΄ αυτό μιας και οι περισσότεροι δεν θυμούνται καν πως η συγκεκριμένη ταινία ήταν να βγει κάποια στιγμή στις αίθουσες.

Από ό,τι φαίνεται όμως η Disney και η 20th Century Studios την έχουν ακόμα προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 και κυκλοφόρησαν μάλιστα και ένα νέο τρέιλερ για το αποδείξουν. Η ταινία ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει το 2020 αλλά μια η πανδημία, μια όλα όσα έγιναν με τον Αρμι Χάμερ, το μέλλον της ταινία ήταν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αβέβαιο. Παρόλα αυτά η Disney προσπάθησε να μειώσει στο λιγότερο δυνατό την παρουσία του Χάρμερ στο νέο της τρέιλερ αλλά κάτι τέτοιο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο στην ταινία.

Δεν είναι μόνο Χάμερ ο μεγάλος ελέφαντας στο δωμάτιο. Και η Λετίσια Ράιτ, η οποία πρωταγωνιστεί επίσης στην ταινία, με τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις που την έκαναν να αποχωρήσει από το twitter, έχουν προκαλέσει τον δικό τους πονοκέφαλο στην Disney.

Διαβάστε ακόμα: Ακόμα κι ο Κένεθ Μπράνα δεν γνωρίζει το πότε το «Εγκλημα στο Νείλο» θα βγει στις αίθουσες

death on the nile

Για να σας φρεσκάρουμε και λίγο τη μνήμη σας η ταινία βασίζεται στο όμοτιτλο βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι στο οποίο η Λινέτ (Γκαλ Γκαντότ) και ο Σάιμον Ντόιλ (Αρμι Χάμερ) είναι ένα ζευγάρι όμορφων, σέξι, σούπερ-χοτ νεονύμφων που κάνουν το ταξίδι του μέλιτος σε μια κρουαζιέρα στον Νείλο. Οι διακοπές τους με τους φίλους τους και τους άλλους επιβάτες θα μετατραπούν γρήγορα σ ένα ερωτικό τρίγωνο κι ένα φόνο που, όπως ο Πουαρό ομολογεί, είναι πιο ειδεχθής απ' όσους έχει ως τώρα συναντήσει. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να λύσει το μυστήριο και ν' αποκαλύψει τον δολοφόνο, ταυτόχρονα βγάζοντας στη φόρα όλα τ' άπλυτα των σε γενικές γραμμές μεγαλοαστών ταξιδιωτών.

Μαζί με τον Μπράνα ως Πουαρό και το ζεύγος Γκαλ Γκαντότ - Αρμι Χάμερ, στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Εμα Μακί, Τομ Μπέιτμαν, Ράσελ Μπραντ, Ρόουζ Λέσλι, Λετίσια Ράιτ, Τζένιφερ Σόντερς, Ανέτ Μπένινγκ και Σοφία Οκονέντο.

Το «Εγκλημα στο Νείλο» είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου 2022, αν και η Disney μάλλον έχει ήδη παραδώσει τα όπλα για μια επιτυχία στο box office.

death on the nile