Buzz

Ακόμα κι ο Κένεθ Μπράνα δεν γνωρίζει το πότε το «Εγκλημα στο Νείλο» θα βγει στις αίθουσες

στα 10

Κι όχι λόγω της πανδημίας αλλά για το όσα έχουν συμβεί με τη φήμη του Αρμι Χάμερ.

Ακόμα κι ο Κένεθ Μπράνα δεν γνωρίζει το πότε το «Εγκλημα στο Νείλο» θα βγει στις αίθουσες

Το «Εγκλημα στο Νείλο» του Κένεθ Μπράνα έχει μεταφερθεί έξι συνολικά φορές πιο μακριά από την προγραμματισμένη της έξοδο λόγω της πανδημίας. Και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, η Disney αποφάσισε να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο την έξοδό της υπό την απειλή όχι πλέον του ιού αλλά λόγω της φήμης του Αρμι Χάμερ μετά τις καταγγελίες για τη σεξουαλική κακοποίηση που έφτασαν μέχρι και το βιασμό από πρώην συντρόφους του.

Η κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες κρέμεται από μια κλωστή, η οποία αν και έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2022, ο Μπράνα φοβάται πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει μιας και δεν ξέρει ούτε ο ίδιος πως όλα αυτά τα θέματα θα βρουν μια ικανοποιητική λύση.

Διαβάστε ακόμα: Ο προδιαγεγραμμένος «θάνατος» (του Αρμι Χάμερ) στον Νείλο

Death on the Nile 607

Αυτό δήλωσε στη νέα του συνέντευξη που έδωσε στο Variety, λέγοντας πως ελπίζει ότι το θέμα με τον Χάμερ δεν θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, χωρίς όμως να παίρνει κάποια θέση πάνω σε αυτό. «Αυτό που συμβαίνει εκεί είναι ένα προσωπικό και ιδιωτικό θέμα για το οποίο δεν γνωρίζω και για το οποίο νομίζω ότι περνά από μια διαδικασία που πρέπει να γίνει σεβαστή. Αυτά τα πολύ σοβαρά ζητήματα αντιμετωπίζονται σοβαρά», δήλωσε ο Μπράνα.

Οσο αφορά για την ταινία είπε πως «είναι μια πολύ διασκεδαστική ταινία με αρκετούς ανθρώπους να έχουν δουλέψει σε αυτήν. Πολλοί είναι εκείνοι οι θαυμαστές της Αγκάθα Κρίστι που θέλουν να την δουν. Πολλοί είναι επίσης οι θαυμαστές του Ηρακλή Πουαρό που θέλουν να το δουν. Ελπίζω να δει το φως του ήλιου.»

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Γκαλ Γκαντότ, Εμα Μακί, Τομ Μπέιτμαν, Ράσελ Μπραντ, Ρόουζ Λέσλι, Λετίσια Ράιτ, Τζένιφερ Σόντερς, Ανέτ Μπένινγκ και Σοφία Οκονέντο. Και μπορεί η κυκλοφορία του «Θανάτου στο Νείλο» να βρίσκεται στον αέρα, η νέα ταινία του Κένεθ Μπράνα «Belfast» φαίνεται πως πάει ολοταχώς προς τα Οσκαρ.