Buzz

Η Λετίσια Ράιτ φαίνεται πως διαδίδει αντιεμβολιαστικά μηνύματα στο σετ του «Black Panther: Wakanda Forever»

στα 10

Πάντως μέχρι στιγμής η Disney και η Marvel δεν έχουν σχολιάσει την συμπεριφορά της Λετίσια Ράιτ.

Η Λετίσια Ράιτ φαίνεται πως διαδίδει αντιεμβολιαστικά μηνύματα στο σετ του «Black Panther: Wakanda Forever»

UPDATE: Διαβάστε στο τέλος του άρθρου την απάντηση της ηθοποιού.

Η πανδημία της covid-19 ακόμα προκαλεί προβλήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, με ανθρώπους να πεθαίνουν καθημερινά και πολλές χώρες να προσπαθούν να πείσουν, ακόμα και τους πιο δύσπιστους, να εμβολιαστούν. Ομως αρκετοί είναι εκείνοι οι αντιεμβολιαστές που όχι μόνο επιμένουν στις δικές τους απόψεις αλλά και προσπαθούν να τις περάσουν και στους υπόλοιπους.

Το ίδιο φαίνεται πως συμβαίνει και στο Χόλιγουντ. Μάλιστα η πρωταγωνίστρια του «Black Panther» Λετίσια Ράιτ, φανατική αντιεμβολίστρια, αποχώρησε από το twitter ύστερα και από διάφορες ψευδής ειδήσεις που μετέδιδε για τα εμβόλια και την covid-19. Αλλά αυτό δεν την σταμάτησε να συνεχίζει να διαδίδει όλα αυτά και στο πλατό του «Black Panther 2».

Διαβάστε ακόμα: Η Μικέλα Κόελ στο καστ του «Black Panther: Wakanda Forever»

Letitia Wright

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η Ράιτ συνεχίζει να διαδίδει διάφορα αντιεμβολιαστικά μηνύματα στο σετ του «Black Panther: Wakanda Forever». Η στάση της αυτή της έχει προκαλέσει ήδη διάφορα προβλήματα μιας και όχι μόνο το twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό της αλλά και αποχώρησε όλη η αμερικάνικη ομάδα που ήταν υπεύθυνη για την δημοσιότητά της.

Μέχρι στιγμής η Disney και η Marvel φαίνεται πως δεν έχουν αντιδράσει για την συμπεριφορά της και αρκετούς φαίνεται περίεργο μετά και όσα έγιναν με την Τζίνα Καράνο, την οποία και απολύσανε αμέσως από το «The Mandalorian». Αλλά με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει και να ολοκληρώνονται σύντομα, και με τον ρόλο που φαίνεται να έχει η Ράιτ μετά και τον θάνατο του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στην ταινία, ίσως αυτό να μοιάζει κάπως λογικό. Αλλά αν συνεχίσει να διαδίδει τέτοια μηνύματα τότε αυτό σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα για την Disney.

Πάντως η ταινία «Black Panther: Wakanda Forever» αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου 2022.


UPDATE 14/10

Μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσε το δημοσίευμα του The Hollywood Reporter πως η Λετίσια Ράιτ διαδίδει αντιεμβολιαστικά μηνύματα στο σετ του «Black Panther: Wakanda Forever», η ίδια αποφάσισε να απαντήσει με μια ανάρτηση στο Instagram της.

«Το δημοσίευμα μίλησε για τη συμπεριφορά μου στα γυρίσματα του “Black Panther 2”. Ειλικρινά ισχυρίζομαι ότι αυτό ήταν εντελώς αναληθές. Οποιος με γνωρίζει ή έχει συνεργαστεί μαζί μου, ξέρει ότι δουλεύω απίστευτα σκληρά και ο κύριος στόχος μου είναι πάντα να κάνω δουλειά που έχει επιρροή και είναι εμπνευσμένη. Αυτό ήταν και θα συνεχίσει να είναι το μοναδικό μου επίκεντρο», έγραψε η ηθοποιός.