Buzz

Ο Ντέιβ Μπαουτίστα ίσως να μην επιστρέψει στο «Guardians of the Galaxy vol. 3»

στα 10

Μιλώντας στην εκπομπή του Τζόναθαν Ρος, ο Ντέιβ Μπαουτίστα έδειξε για άλλη μια φορά το πόσο δυσαρεστημένος είναι με την Disney.

Ο Ντέιβ Μπαουτίστα ίσως να μην επιστρέψει στο «Guardians of the Galaxy vol. 3»

Το δράμα συνεχίζεται όσο αφορά το μέλλον της τρίτης ταινίας του «Gurdians of the Galaxy». Μετά την απόλυση του Τζέιμς Γκαν από την θέση του σκηνοθέτη της ταινίας, λόγω αποκαλύψεων κάποιον «αστείων» tweets που έκανε ο ίδιος στο παρελθόν με θέματα όπως παιδοφιλία, βιασμό και άλλα ανάρμοστα, η Disney αποφάσισε να βάλει τέλος στην παραγωγή της ταινίας μέχρι νεοτέρας, λέγοντας στα μέλη του συνεργείου που είχαν συγκεντρωθεί για τα γυρίσματα να φύγουν και ότι έχουν το ελεύθερο να δουλέψουν και αλλού.

Διαβάστε ακόμα: Δυνάμωσέ το! Αυτό είναι το mixtape για το «Guardians of the Galaxy Vol. 2»

guardians of the galaxy 607

Τώρα ο Ντέιβ Μπαουτίστα, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία στον ρόλο του Ντραξ, μιλώντας στην εκπομπή του Τζόναθαν Ρος, δήλωσε πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην επιστρέψει στο τρίτο «Guardians of the Galaxy», αν ποτέ αυτό γίνει. Οταν ο ίδιος ρωτήθηκε για το μέλλον του franchise, απάντησε «είναι μια γλυκόπικρη κουβέντα. Οχι, πρόκειται για μια αρκετά πικρή κουβέντα, γιατί δεν είμαι καθόλου χαρούμενος με αυτό που έκαναν στον Τζέιμς Γκαν. Αναβάλουν την ταινία. Βρίσκεται σε αναμονή επ’ αόριστον. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν θέλω να ξαναδουλέψω για την Disney.»

Ο Μπαουτίστα είναι ο μοναδικός από τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές του που μιλάει τόσο πολύ για το συγκεκριμένο ζήτημα. Μάλιστα στο παρελθόν είχε πει πως θα κάνει ότι νομικά είναι υποχρεωμένος να κάνει, αλλά το όλο θέμα του προκαλεί ναυτία ενώ αποκάλεσε την Disney ως φασίστες.

Η Disney, μετά τις όλες επικρίσεις που δέχτηκε, εμμένει στην απόφασή της να μην ξαναπροσλάβει τον Γκαν, με τον ίδιο να ζητά ειλικρινή συγγνώμη από τον κόσμο, ενώ ψάχνει να βρει κάποιον άλλον σκηνοθέτη για να γυρίσει την ταινία. Ο επικεφαλής της Marvel Studios, Κέβιν Φιγκ, φαίνεται πως υποστηρίζει την απόφαση της Disney.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την συνέντευξη του Ντέιβ Μπαουτίστα στον Τζόναθαν Ρος.


Διαβάστε ακόμα: