Buzz

Ο Τζάρεντ Λέτο μεταμορφώνεται στον ζωντανό βρικόλακα «Morbius» της Marvel

στα 10

Αλλος ένας αντι-ήρωας ετοιμάζεται να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, μετά τον «Venom».

Ο Τζάρεντ Λέτο μεταμορφώνεται στον ζωντανό βρικόλακα «Morbius» της Marvel

Φαίνεται πως πέρα από τους ήρωες, και οι αντι-ήρωες έχουν την δική του τιμητική θέση στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Ετσι, μετά τον «Venom», ήρθε η ώρα ενός άλλου αντι-ήρωα να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, του «Morbius».

Πρόκειται για τον Δρ. Μάικλ Μόρμπιους, ενός επιστήμονα που προσπαθεί να γιατρέψει τον εαυτό του από μια σπάνιο αιμοφιλική αρρώστια και καταλήγει όμως να μεταμορφωθεί σε βρικόλακα, μαζί με υπεράνθρωπη δύναμη, κυνόδοντες και φυσικά την δίψα για αίμα. Ο Μόρμπιους ξεκίνησε ως ένας από τους αντιπάλους του Spider-Man, αλλά γρήγορα κατάφερε να ανέβει στο στάτους του ήρωα μιας και προσπαθεί να πολεμήσει το τέρας που κρύβει μέσα του.

Διαβάστε ακόμα: O Venom δεν είναι ένας υπερήρωας όπως όλοι οι άλλοι

morbius 607

Και ποιος καλύτερος για να τον υποδυθεί πέρα από τον Τζάρεντ Λέτο; Μετά την μεταμόρφωσή του ως Τζόκερ, ο Λέτο θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Μόρμπιους και να δώσει την δική του τρέλα στον ρόλο αυτόν. Η σκηνοθεσία θα είναι του Ντάνιελ Εσπινόζα, που μας είχε δώσει πρόσφατα το θρίλερ «Life», σε σενάριο των Μπερκ Σάρπλες και Ματ Σαζάμα, των showrunners της σειράς του Netflix «Lost in Space».

Αυτό που μένει είναι τώρα να δούμε μια ταινία με Venom και Morbius εναντίον του Spider-Man. Αν και δεν έχει ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, η ταινία «Morbius» αναμένεται μάλλον μέσα στο 2019.

Διαβάστε ακόμα:

morbius 607