Buzz

Εκτός του «Guardians of the Galaxy vol. 3» ο Τζέιμς Γκαν

στα 10

Η Disney απέλυσε τον Τζέιμς Γκαν μετά από προσβλητικά tweets που είχε κάνει στο παρελθόν και τα οποία βγήκαν τώρα στην επιφάνεια.

Εκτός του «Guardians of the Galaxy vol. 3» ο Τζέιμς Γκαν

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα! O Τζέιμς Γκαν, ο σκηνοθέτης των δυο προηγούμενων «Gurdians of the Galaxy», δεν θα σκηνοθετήσει το τρίτο μέρος του αρκετά πετυχημένου fracnhise της Marvel, μιας και η Disney αποφάσισε να τον απολύσει μετά από κάποια υβριστικά tweets τα οποία είχε κάνει ο ίδιος στο παρελθόν, αλλά τώρα φαίνεται πως έγιναν αντιληπτά.

Τα tweets αυτά, τα οποία έγιναν από το 2009-2012 από τον ίδιον τον Γκαν στον λογαριασμό του, έφεραν και πάλι στο φως της δημοσιότητας δυο αρκετά συντηρητικοί bloggers, οι Τζακ Ποσόμπιεκ και Μάικ Σέρνοβιτς, ανεβάζοντας τα στους δικούς τους λογαριασμούς στο twitter, κατηγορώντας τον για τα σοκαριστικά του αστεία.

Αστεία όπως «το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο. Γι’ αυτό γελάω με τα άτομα που έχουν AIDS.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ και όλοι οι «Guardians of the Galaxy» στο πληθωρικό βίντεο κλιπ του «Inferno»

james gunn 607

Ο Πρόεδρος της Walt Disney Studios, Αλαν Χορν, δήλωσε: «αυτές οι προσβλητικές συμπεριφορές και δηλώσεις, που ανακαλύφθηκαν στο twitter του Τζέιμς Γκαν, είναι αδικαιολόγητες και δεν έχουν καμία σχέση με τις αξίες του προβάλει το στούντιο μας, και γι’ αυτό έχουμε διακόψει οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση μαζί του»,

Ο ίδιος ο Τζέιμς Γκαν, από την πλευρά του δήλωσε πως «οι φράσεις μου αυτές, σχεδόν μια δεκαετία πριν, ήταν εντελώς αποτυχημένες και ατυχείς προσπάθειες για να γίνω προκλητικός. Εχω μετανιώσει για αυτά εδώ και πολλά χρόνια – όχι μόνο επειδή ήταν ηλίθια όλα αυτά, καθόλου αστεία, τελείως άκαρδα και σίγουρα καθόλου προκλητικά όπως ήλπιζα, αλλά επειδή δεν αντικατοπτρίζουν το άτομο που είμαι σήμερα ή ήμουν εδώ και αρκετό καιρό. Ανεξάρτητα το πόσο καιρός έχει περάσει καταλαβαίνω και αποδέχομαι της αποφάσεις του πάρθηκαν σήμερα. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια μετά, αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για το πως ήμουν τότε. Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα, πέρα από το να πω το πόσο πολύ λυπάμαι για όλα αυτά, είναι να γίνω ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ να είμαι: να δέχομαι, να καταλαβαίνω, να αφοσιωθώ στην ισότητα και να σκέφτομαι περισσότερο τις δημόσιες δηλώσεις μου. Σε όλους όσους βρίσκονται στην βιομηχανία και εκτός, ξανά, ζητώ συγγνώμη. Την αγάπη μου σε όλους.»

Διαβάστε ακόμα: Δυνάμωσέ το! Αυτό είναι το mixtape για το «Guardians of the Galaxy Vol. 2»

Ο Γκάν συνέχισε να ζητά συγγνώμη και μια σειρά από tweets που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα αντικαταστήσει τον Γκαν. Ο ίδιος είχε τελειώσει ήδη το σενάριό του για το «Gurdians of the Galaxy vol. 3», το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο, και να βγει στις αίθουσες το 2020.

Διαβάστε ακόμα: