Buzz

Η Δάφνη Πατακιά πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία του Πολ Βερχόφεν, πρώτη μετά το «Elle»

στα 10

Καλόγρια με πάθη, στην Ιταλία του 17ου αιώνα θα γίνει η Δάφνη Πατακιά για τον Πολ Βερχόφεν, απογειώνοντας την καριέρα της!

Η Δάφνη Πατακιά πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία του Πολ Βερχόφεν, πρώτη μετά το «Elle»

Η Δάφνη Πατακιά είναι πλέον γνωστή, όχι μόνο στην Ελλάδα (από τις εμφανίσεις της στο «Ξύπνημα της Ανοιξης» του Κωνσταντίνου Γιάνναρη, στο «Interruption» του Γιώργου Ζώη και το «Ακρυλικό» του Νίκου Πάστρα), αλλά και στη δεύτερη πατρίδα της τη Γαλλία, εκεί όπου πλέον ζει μόνιμα, εξαργυρώνοντας τη φήμη που της χάρισε το γαλλοελληνικό «Djam» του Τόνι Γκάτλιφ, αλλά και έξω από αυτήν με τη συμμετοχή της στο επιτυχημένο «Versailles» του ΒΒC.

Διαβάστε ακόμη: «Θέλω να κάνω ταινίες που δεν εξατμίζονται!» Η Δάφνη Πατακιά μιλά στο Flix για την «Μποέμικη Ψυχή»

Και τώρα, η διαδρομή της, με μια υποψηφιότητα για Σεζάρ καταγεγραμμένη, την οδηγεί σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Blessed Virgin», την πρώτη ταινία του Πολ Βερχόφεν μετά το θρίαμβο του «Elle» με την Ιζαμπέλ Ιπέρ.

Θυμηθείτε κι αυτό: Δείτε εδώ την Δάφνη Πατακιά να μιλάει για την αρχή μιας σπουδαίας καριέρας στην κάμερα του Flix

djam 607 Σκηνή από το «Djam» του Τόνι Γκάτλιφ

Δάφνη Πατακιά 607 Σκηνή από το «Ξύπνημα της Ανοίξης» του Κωνσταντίνου Γιάνναρη

δάφνη πατακιά 607 Σκηνή από το «Ακρυλικό» του Νίκου Πάστρα

Δείτε ακόμη: Οταν η Δάφνη Πατακιά χόρεψε στην παραλία των Καννών

To «Blessed Virgin» (διαβάστε περισσότερα), που βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής, εκτυλίσσεται στην Ιταλία του 17ου αιώνα. Η καλόγρια Μπενεντέτα (υποδύεται η Βιρζινί Εφιρά) υποφέρει από θρησκευτικά και ερωτικά οράματα που την αναστατώνουν. Σε βοήθειά της θα συντρέξει η αδελφή Μπαρτολομέα (υποδύεται η Δάφνη Πατακιά) και η σχέση μεταξύ των δυο γυναικών θα εξελιχθεί σ' ένα σαρωτικό ρομάντζο. Το καστ συμπληρώνει ο Λαμπέρ Γουιλσόν και το σενάριο βασίζεται στο μυθιστόρημα της Τζούντιθ Σ. Μπράουν, «Immodest Acts: The Life Of A Lesbian Nun In Renaissance Italy».

Δείτε ακόμη: H Δάφνη Πατακιά είναι η καρδιά και ο ρυθμός του «Djam» του Τόνι Γκάτλιφ



Διαβάστε ακόμη: Μετά το «Elle», ο Πολ Βερχόφεν θα κάνει μια ταινία για μια λεσβία μοναχή. Επειδή (είναι ο μόνος που) μπορεί!