Buzz

Μετά το «Elle», ο Πολ Βερχόφεν θα κάνει μια ταινία για μια λεσβία μοναχή. Επειδή (είναι ο μόνος που) μπορεί!

στα 10

Η ταινία θα λέγεται «Blessed Virgin» και το πώς ανυπομονούμε δεν εκφράζεται με λόγια.

Μετά το «Elle», ο Πολ Βερχόφεν θα κάνει μια ταινία για μια λεσβία μοναχή. Επειδή (είναι ο μόνος που) μπορεί!

Την ανακοίνωση έκανε ο παραγωγός Σαΐντ Μπεν Σαΐντ στο twitter με ένα άκρως αποκαλυπτικό μικρό πόστερ που επιβεβαιώνει πως ο Πολ Βερχόφεν έρχεται μετα το θρίαμβο του «Elle» να ταράξει γι' ακόμη μια φορά τα νερά με μια ιστορία για γυναίκες, σεξ και αμαρτίες.

Το «Blessed Virgin» αφηγείται την ιστορία της αμφιλεγόμενης ηγουμένης του 17ου αιώνα Μπενετέτα Καρλίνι, η οποία μπήκε σε μοναστήρι όταν ήταν παιδί στην Τοσκάνη και κατάφερε να ανελιχθεί στην ιεραρχία, κυρίως λόγω των οραμάτων που υποστήριζε ότι έβλεπε και των διαβόητων στιγμάτων που έβγαζε στο σώμα της. Στη συνέχεια, ωστόσο εξοστρακίστηκε από τους κόλπους της εκκλησίας, όταν ανακαλύφθηκε πως διατηρούσε σχέσεις με άλλες μοναχές, ενώ υπάρχει διαφωνία σε ακαδημαΐκό επίπεδο για τους πραγματικούς λόγους της πτώσης της.

Carlini 607 Πορτρέτο της Μπενετέτα Καρλίνι

Την Καρλίνι θα υποδυθεί η Βιρζινί Εφιρά - που έπαιζε τη γυναίκα του Λοράν Λαφίτ στο «Elle», ενώ τη διασκευή του ακαδημαΐκου έργου της Τζούντιθ Σ. Μπράουν «Immodest Acts: The Life Of A Lesbian Nun In Renaissance Italy» έχει αναλάβει ο μόνιμος συνεργάτης του Βερχόφεν, Ζεράρ Σετεμάν.

Διαβάστε και δείτε ακόμη