Buzz

Creed 3: Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και στο ρινγκ και στη σκηνοθετική καρέκλα;

στα 10

Φήμες θέλουν την MGM να κλείνει τον σταρ για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο σίκουελ της ταινίας που τον έκανε διάσημο.

Creed 3: Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και στο ρινγκ και στη σκηνοθετική καρέκλα;

Ρεπορτάζ του Deadline θέλει τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν όχι απλά να δέχεται να παίξει στο δεύτερο σίκουελ του «Creed», αλλά να το σκηνοθετεί κιόλας. Να θυμήσουμε ότι ο ηθοποιός μπήκε στο franchise αρχικά μετά από κάλεσμα του σκηνοθέτη του στο «Fruitvale Station», Ράιαν Κούγκλερ («Creed», 2015) και μετά συνέχισε ως πρωταγωνιστής και παραγωγός με σκηνοθέτη τον Στίβεν Κέιπλ Τζ («Creed II», 2018).

Φαίνεται όμως ότι το στούντιο της MGM μπορεί να είναι έτοιμο να του δώσει και τη θέση του σκηνοθέτη, εκτός από αυτή που κρατά στο ρινγκ. Αν αυτό υλοποιηθεί, θα αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούντο του Τζόρνταν. Αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Διαβάστε κι αυτό: O Σιλβέστερ Σταλόνε ετοιμάζει το Director's Cut για την 35η επέτειο του «Rocky 4»

Creed II 607

Creed II 607

Οι φήμες ξεκίνησαν από δηλώσεις του παραγωγού Ιρβιν Γουίνκλερ: «Υποσχέθηκα στον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν ότι θα του έδινα την ευκαιρία να σκηνοθετήσει το «Creed III». Του το είπα σε συζήτησή μας πέρσι ότι θα έχει αυτή την δυνατότητα αν τη θελήσει...»

Πάντως, ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες για αυτό το 2ο σίκουελ. Ξέρουμε ότι το σενάριο θα υπογράφει ο Ζακ Μπέιλιν («King Richard») και πιθανόν επιστρέφει και η Φιλίσια Ρασάντ στο πρότζεκτ. Καμία νύξη ακόμα για τον Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δηλώνει ότι έχει τελειώσει με το «Creed».

Περιμένουμε τα νεότερα...

Διαβάστε περισσότερα: