Buzz

O Σιλβέστερ Σταλόνε λέει αντίο στον Ρόκι Μπαλμπόα

στα 10

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram, ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποχαιρετά έναν από τους πιο εμβληματικούς κινηματογραφικούς του ρόλους.

O Σιλβέστερ Σταλόνε λέει αντίο στον Ρόκι Μπαλμπόα

Ο χαρακτήρας του Ρόκι Μπαλμπόα είναι ίσως ένας από τους πιο εμβληματικούς που έχει ενσαρκώσει στην καριέρα του ο Σιλβέστερ Σταλόνε. Και μπορεί το «Creed II» να βγήκε στις αίθουσες, αλλά απ' ό,τι φαίνεται ήρθε η ώρα για τον Σταλόνε να αποχαιρετήσει το ρινγκ οριστικά.

Σε ένα συγκινητικό βίντεο που πόσταρε στο λογαριασμό του στο instagram, ο Σταλόνε λέει αντίο στον χαρακτήρα του Ρόκι μια για πάντα, δηλώνοντας πως η ταινία «Creed II» ήταν και η τελευταία του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε ακόμα: «I'm taking the fight»: Νέο τρέιλερ για το «Creed II»

Στο βίντεο ακούγεται να λέει πως «αυτό είναι και το τελευταίο μου “ροντέο” γιατί αυτό που πίστεψα ότι θα γινόταν δεν το περίμενα ποτέ. Νόμιζα πως ο Ρόκι είχε τελειώσει το 2006, και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος με αυτό. Τότε από το πουθενά, εμφανίστηκε αυτός ο νεαρός [ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν] και τότε όλη η ιστορία άλλαξε. Πέρασε σε μια νέα γενιά, με νέα προβλήματα, νέες περιπέτειες. Και δεν θα μπορούσα να είναι αρκετά χαρούμενος με το να μείνω πίσω, καθώς η ιστορία μου έχει πλέον ειπωθεί, υπάρχει ένας ολοκαίνουργιος κόσμος που θα ανοίξει για το κοινό, για αυτή τη γενιά. Σε ευχαριστώ πολύ Στίβεν [Κέιπλ Τζ.]. Και σίγουρα εσένα, Μάικλ, που το έκανες δυνατό. Τώρα εσύ θα πρέπει να πάρεις τα ηνία.»

stallone jordan creed 506

Ο Ρόκι Μπαλμπόα έκανε την πρώτη εμφάνισή του στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1976, με την ταινία «Rocky» του Τζον Τζ. Αβιλντσεν, στην οποία ο Σταλνόνε πρωταγωνίστησε και έγραψε το σενάριο. Η ταινία κατάφερε να κερδίσει τρία Οσκαρ, ανάμεσά τους και αυτό της καλύτερης ταινίας, με τη σειρά να έχει δώσει μέχρι στιγμής εφτά συνέχειες.

Αν το «Creed 2» είναι το κύκνειο άσμα του Ρόκι, τότε έφυγε με το κεφάλι ψηλά. Είναι καιρός επιτέλους, ύστερα από δυο ταινίες, το «Creed» να κόψει το ομφάλιο λώρο που το κρατάει γερά δεμένο με τον Ρόκι του Σταλόνε. Να βρει τη δική του φωνή και προσωπικότητα. Και από ότι φαίνεται είναι σε έναν πολύ καλό δρόμο.

Διαβάστε ακόμα: