Buzz

Ο Κόναν Ο' Μπράιαν οδηγεί το Batmobile και κερδίζει τις εντυπώσεις από τον Μπεν Αφλεκ

στα 10

Ενα χιουμοριστικό βίντεο που θέλει τον διάσημο παρουσιαστή της late night television να οδηγεί το Batmobile κάνει το γύρο του κόσμου...

Ο Κόναν Ο' Μπράιαν οδηγεί το Batmobile και κερδίζει τις εντυπώσεις από τον Μπεν Αφλεκ

Το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» έκανε την πρεμιέρα του κάτω από ανάμικτες μέχρι εξαιρετικά αρνητικές κριτικές, το κοινό ακόμα δεν έχει βγάλει την τελική του ετυμηγορία (στο τέλος μιλάει πάντα το box office σε ό,τι αφορά τα στούντιο) οι ίδιοι οι δημιουργοί, με αποκορύφωμα τον «θλιμμένο Μπεν Αφλεκ», απάντησαν στους κριτικούς.

Διαβάστε περισσότερα: Πάρε θέση! Ο Ζακ Σνάιντερ και οι ηθοποιοί του αντιδρούν στις αρνητικές κριτικές για το «Batman v Superman»

Το Vulture.com υπήρξε ιδιαίτερα σκληρό γράφοντας ότι «παρόλο που το ''Batman v Superman'' του Ζακ Σνάιντερ είναι ένα βδέλυγμα του franchise marketing μασκαρεμένο σαν ταινία, τουλάχιστον μάς χάρισε αυτή την απολαυστική στιγμή με τον Κόναν».

conan-driving-the-batmobile 607 2

Δείτε κι αυτό: Ο Μπεν Αφλεκ πήγε έκπληκτους φανς βόλτα με το Batmobile!

Κι εννοούσε ένα βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες με τον διάσημο κωμικό και οικοδεσπότη της late night εκπομπής που φέρει το όνομά του «Conan». Στο βίντεο ο παρουσιαστής οδηγεί το Batmobile στους δρόμους του Λος Αντζελες με τη χαρά που κάθε μικρό παιδί (κάθε ηλικίας) θα είχε αν του δινόταν αυτή η μαγική δυνατότητα.

Δείτε το:

.

Δείτε και διαβάστε περισσότερα: