Buzz

Ο Μπεν Αφλεκ πήγε έκπληκτους φανς βόλτα με το Batmobile!

στα 10

Πολύ μεγάλη έκπληξη ετοίμασε ο Μπεν Αφλεκ στους φανς που έκαναν το τουρ των στούντιο της Warner Brothers πριν από λίγες μέρες. Δείτε το βίντεο!

Ο Μπεν Αφλεκ πήγε έκπληκτους φανς βόλτα με το Batmobile!

Βρισκόμαστε πλέον σε αντίστροφη μέτρηση. Η πρεμιέρα του «Batman v Superman: Dawn of Justice» στην Αμερική θα πραγματοποιηθεί στις 25η Μαρτίου και όπως είναι φυσικό οι υπερήρωες πρωταγωνιστές βρίσκονται σε promotional tour.

Ομως τη μεγαλύτερη έκπληξη έζησαν όσοι πήγαν ένα κανονικό, τουριστικό τουρ. Οι επισκέπτες των στούντιο της Warner Brothers που βρέθηκαν στο Χόλιγουντ πριν από λίγες μέρες για να δουν σκηνικά, κουστούμια και movie props των αγαπημένων τους ταινιών της εταιρείας, πέρασαν και μπροστά από το θρυλικό batmobile. Ηταν στο πρόγραμμα. Ο τουριστικός οδηγός τους εξήγησε ότι «αυτό είναι το αυτοκίνητο που κυριολεκτικά οδηγεί ο Μπεν Αφλεκ στην ταινία».

Δείτε κι αυτό: Ο Χένρι Καβίλ προσπαθεί να πάρει τα παιδιά με το μέρος του Superman (αλλά εκείνα προτιμούν τον Batman)

Ben Affleck fans batmobile 607

Ben Affleck fans batmobile 607 2

Το μόνο που δεν γνώριζαν ήταν ότι ο Μπεν Αφλεκ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και τους περίμενε. Μάλιστα στην πονηρή ερώτηση που τους ζητούσε ο ξεναγός να απαντήσουν («Ποιος είναι πιο δυνατός» ή «ποιος είναι πιο cool» ή «ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει στο τέλος της ταινίας») ο Αφλεκ... δεν άκουγε ακριβώς αυτό που θα ήθελε να ακούσει.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το τελευταίο τρέιλερ που θα δούμε ποτέ από το «Batman v Superman: Dawn of Justice»

Ομως, καθώς ήθελε να διαφημίσει το φιλανθρωπικό διαγωνισμό του Omaze (όπου ο νικητής θα πάει στην πρεμιέρα του «Batman v Superman: Dawn of Justice» μαζί του, με το batmobile) αποδείχθηκε γενναιόδωρος και μεγαλόψυχος: όχι απλά δε θύμωσε με την έκδηλη προτίμηση στον ήρωα με τα κόκκινα-μπλε κολάν, αλλά χάρισε σε πιτσιρικάδες την ευκαιρία να μπουν μαζί του στο θρυλικό όχημα του Batman και τους πήγε βόλτα.

Δείτε το βίντεο εδώ:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: