Buzz

Ο Σεθ Ρόγκεν θα είναι ο Στιβ Γουόζνιακ στον Στιβ Τζομπς του Κρίστιαν Μπέιλ

στα 10

Στη νέα, «αλλιώτικη» κινηματογραφική βιογραφία του Στιβ Τζομπς που ετοιμάζει ο Ντάνι Μπόιλ το καστ που συγκεντρώνεται ανεβάζει τις προσδοκίες.

Ο Σεθ Ρόγκεν θα είναι ο Στιβ Γουόζνιακ στον Στιβ Τζομπς του Κρίστιαν Μπέιλ

Μετά το «Jobs» με τον Αστον Κούτσερ που απογοήτευσε σαν ελαττωματικό iPhone, το «άλλο» biopic για τον ιδρυτή της Apple ανανεώνει το ενδιαφέρον μας με απρόσμενους, αλλά αιχμηρούς συντελεστές. Η ταινία που επρόκειτο να σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Φίντσερ για το στούντιο της Sony είναι γραμμένη από τον Ααρον Σόρκιν, ο οποίος βασίστηκε στην επίσημη βιογραφία του Στιβ Τζομπς που κυκλοφόρησε το 2011 ο Γουόλτερ Αϊζακσον. Τα σκηνοθετικά ηνία πήρε, εδώ και λίγο καιρό, ο Ντάνι Μπόιλ, που ελπίζουμε μ’ αυτό το πρότζεκτ να ξεφύγει από το «Trance» του. Η ταινία θα παρακολουθεί τον Τζομπς στη διάρκεια του γεμάτου αγωνία λανσαρίσματος τριών προϊόντων, μεταξύ των οποίων τον πρώτο υπολογιστή Macintosh το 1984 και το iPod το 2001.

Στον κεντρικό ρόλο, του Στιβ Τζομπς, βρίσκουμε τον Κρίστιαν Μπέιλ – εκτός των άλλων μια βρετανική προτίμηση για τον Βρετανό σκηνοθέτη – που μπορεί να μην είναι ο πρώτος ηθοποιός που έρχεται στο μυαλό για το ρόλο, είναι όμως ικανός για εφάμιλλο μεγαλείο. Κι όπως φαίνεται, δίπλα του, ή… λίγο πιο μακριά, στο ρόλο του συνεργάτη του Στιβ Γουόζνιακ, θα σταθεί ο Σεθ Ρόγκεν, σ’ έναν ακόμα δραματικό ρόλο μετά το «Take This Waltz» και το «50/50». Ελπίζουμε αυτή η επιλογή και η ταινία ολόκληρη, να ικανοποιήσει τον Γουόζνιακ περισσότερο από την προηγούμενη, για την οποία είχε δυο πραγματάκια να πει. Ο πρόθυμος αμερικανικός Τύπος ήδη συγκρίνει το υποκριτικό ζευγάρι με αυτό των Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Τζόνα Χιλ στον «Λύκο της Wall Street». Οι φήμες θέλουν ακόμα στην ταινία την Τζέσικα Τσαστέιν, σε απροσδιόριστο ρόλο, αλλά με τις ευλογίες του στούντιο. Η ταινία βρίσκεται σε στάδιο προπαραγωγής, με σκοπό να είναι έτοιμη προς το τέλος του 2015, πάνω στην ώρα για τα επόμενα Οσκαρ.

Διαβάστε ακόμη: