Buzz

Ο Κρίστιαν Μπέιλ ζηλεύει τον Μπάτμαν Μπεν Αφλεκ

στα 10

Το ακούσαμε κι αυτό! Ο ανένδοτος να συνεχίσει ως «Σκοτεινός Ιππότης» Κρίστιαν Μπέιλ, μετάνιωσε. Ομολογεί ότι ζηλεύει τον Μπεν Αφλεκ που σήμερα φοράει τη στολή της νυχτερίδας.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ ζηλεύει τον Μπάτμαν Μπεν Αφλεκ

Θα πίστευε κανείς ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια, μετά την ολοκλήρωση της τριλογίας του «Σκοτεινού Ιππότη», μετά την ανένδοτη θέση του ότι δε θα συνεχίσει ως μασκοφόρος προστάτης της Γκόθαμ, μετά την έκρηξη του Ιντερνετ με μηνύματα μίσους προς την επιλογή Μπεν Αφλεκ, ο Κρίστιαν Μπέιλ θα είχε ανακουφιστεί που τα άφησε όλα πίσω του, θα είχε ξεχάσει τον Μπάτμαν.

Κι όμως, όχι. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Empire για το «Exodus:Gods and Kings» του Ρίντλεϊ Σκοτ, ο Μπέιλ αποκαλύπτει την αλήθεια: «Πρέπει να παραδεχτώ ότι, παρόλο που εγώ ένιωσα ότι είχε έρθει η σωστή στιγμή να σταματήσω, πάντα είχα μία φωνή μέσα μου που μου έλεγε ''ω, ας συνεχίσουμε, ας κάνουμε ένα ακόμα". Οπότε όταν έμαθα ότι κάποιος άλλος θα είναι πια ο Μπάτμαν....»

«Στο πρώτο άκουσμα, σταμάτησα ό,τι έκανα και κοιτούσε το κενό για μισή ώρα» ομολόγησε ο Μπέιλ. «Είναι γεγονός: ζηλεύω που κάποιος άλλος είναι ο Μπάτμαν. Θα έπρεπε να το έχω ξεπεράσει πια, αλλά όχι.»

Βέβαια, ο Μπέιλ, εδώ κι ένα χρόνο, δεν έχει παρά καλά λόγια να πει για τον ίδιο τον Μπεν Αφλεκ, στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία στην αναμέτρησή του με το ρόλο.

Αναμέτρηση. Με. Το. Ρόλο. Χμμ... για καλό δεν το λέει;

christian bale funny batman mame

Διαβάστε όλο το χρονικό: