Buzz

Αντίο Log Lady

στα 10

H Κάθριν Κόλσον, η για πάντα Log Lady του «Twin Peaks», έφυγε στα 71 της χρόνια - όμως το κλαδί της κάποτε θα έχει κάτι να πει για όλα αυτά...

Αντίο Log Lady

«Σήμερα έχασα μια από τις πιο αγαπημένες μου φίλες. Η Κάθριν ήταν ατόφιο χρυσάφι. Βρισκόταν πάντα δίπλα στους φίλους της. Η καρδιά της ήταν γεμάτη αγάπη για όλους τους ανθρώπους - την οικογένειά της, τη δουλειά της. Ηταν μια ακούραστη επαγγελματίας. Είχε εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ, της άρεσε να γελά και να κάνει τους άλλους να γελούν. Ηταν ένας άνθρωπος πνευματικός, έκανε για χρόνια διαλογισμό. Ηταν η Log Lady.» Ετσι αποχαιρετά ο Ντέιβιντ Λιντς την Κάθριν Ε. Κόλσον, τη «Log Lady» του «Twin Peaks» που πέθανε χθες, στα 71 της χρόνια, από καρκίνο.

Διαβάστε ακόμη: Το Χόλιγουντ ψηφίζει τις 100 πιο αγαπημένες του τηλεοπτικές σειρές!

Η Κόλσον συνδεόταν από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της (ως ηθοποιός του θεάτρου και του σινεμά), με τον Λιντς: είχε δουλέψει ήδη ως βοηθός οπερατέρ στο «Eraserhead» κι από τότε, σε κουβέντες της με τον σκηνοθέτη, είχαν σκεφτεί και σχεδιάσει μαζί τη φιγούρα της αξέχαστης, αλλόκοτης ηρωίδας που θα υποδυόταν στο «Twin Peaks». Η Κόλσον εμφανιζόταν επίσης, ως ηθοποιός, στο «Portlandia» και στη μικρού μήκους του Λιντς, «The Amputee», είχε δουλέψει ως βοηθός οπερατές σε πολλές ταινίες, από το «Star Trek II: The Wrath of Khan» μέχρι το «Μια Νύχτα στον Κόσμο», αλλά ήταν δραστήρια και ως θεατρική ηθοποιός στην κοινότητα του Ορεγκον όπου έζησε για όλη της τη ζωή. Η Κάθριν Κόλσον θα έδινε συνέχεια στη Log Lady στην καινούρια σεζόν του «Twin Peaks» που περιμένουμε με ανυπομονησία, αλλά, όπως φαίνεται, τελικά θα κρατήσει για πάντα τη θέση της στο White Lodge. Δείτε παρακάτω την Κάθριν Κόλσον να παρουσιάζει, αυτοπροσώπως, τη Log Lady για την πρώτη σεζόν του «Twin Peaks».

Περισσότερο «Twin Peaks»:

Twin Peaks 607

Διαβάστε εδώ τα recaps των επεισοδίων του πρώτου (θρυλικού) κύκλου του «Twin Peaks»: