Buzz

Η Κέιτ Μπλάνσετ μεταμορφώνεται σε γυναίκα αράχνη στο απόκοσμο τρέιλερ του «Red»

στα 10

Η Αυστραλή ηθοποιός βρίσκεται σε full πειραματικό mood για τις ανάγκες του απόκοσμου μικρού μήκους φιλμ της συμπατριώτισσάς της, εικαστικού Ντελ Κάθριν Μπάρτον.

Η Κέιτ Μπλάνσετ μεταμορφώνεται σε γυναίκα αράχνη στο απόκοσμο τρέιλερ του «Red»

Μπορεί να έχει ήδη δύο Οσκαρ (και άλλες τέσσερις υποψηφιότητες) στο ενεργητικό της και να θεωρείται δικαίως μια από τις πιο ταλαντούχες και καθιερωμένες ηθοποιούς αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ –και όχι μόνο– αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι η Κέιτ Μπλάνσετ δεν τολμά να συμμετάσχει και σε πιο ανεξάρτητα, ακόμα και πειραματικά πρότζεκτ, κάτι που έχει αποδείξει ήδη αρκετές φορές και στο παρελθόν.

Η τελευταία απόπειρα της κορυφαίας ίσως Αυστραλής ηθοποιού έξω από τα όρια του εμπορικού κινηματογράφου και βαθιά στα λημέρια ενός πιο avant garde, εικαστικού πεδίου αφορά το μικρού μήκους φιλμ «Red» της συμπατριώτισσάς της, καλλιτέχνιδας Ντελ Κάθριν Μπάρτον, γνωστής περισσότερο (και βραβευμένης) για τα αλλόκοτα ζωγραφικά πορτρέτα της, μερικά από τα οποία μπορείτε να δείτε στο τέλος του άρθρου.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: To πρόσωπο της Κέιτ Μπλάνσετ - ένας ολόκληρος κόσμος στο «The Spoils» των Massive Attack

Cate Blanchett Red 607

Το 15λεπτο φιλμ αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της εικαστικού, το οποίο περιγράφεται ως μια σουρεαλιστική ματιά πάνω στη γυναικεία δύναμη, εμπνευσμένη από το τελετουργικό ζευγάρωμα ενός αυστραλιανού είδους αράχνης.

Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, όταν στο εφιαλτικής ατμόσφαιρας teaser του φιλμ δείτε την Κέιτ Μπλάνσετ να κινείται με σπασμωδικές αραχνοειδείς κινήσεις: η ηθοποιός υποδύεται εδώ τη Μητέρα, μια γυναίκα-αράχνη που τρώει τους συντρόφους της μετά την ερωτική πράξη!

Το ολοκληρωμένο φιλμ θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Φεστιβάλ της Αδελαΐδας. Προς το παρόν μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω το ανατριχιαστικό teaser.


Διαβάστε ακόμη

Del Kathryn Barton

Del Kathryn Barton

Del Kathryn Barton

Del Kathryn Barton

Del Kathryn Barton

Del Kathryn Barton