Φεστιβάλ / Βραβεία

Η Μπρι Λάρσον εξηγεί (περίπου) γιατί δεν χειροκρότησε τον Κέισι Αφλεκ στην απονομή των Οσκαρ

στα 10

Και είναι ακριβώς για τους λόγους που φανταζόμασταν.

Η Μπρι Λάρσον εξηγεί (περίπου) γιατί δεν χειροκρότησε τον Κέισι Αφλεκ στην απονομή των Οσκαρ

Μπορεί να μην πήρε ακριβώς την έκταση και τη δημοσιότητα που θα έπαιρνε σε οποιαδήποτε άλλη χρονιά, λόγω του χάους που επικράτησε στο φινάλε της βραδιάς, με τη σύγχυση που δημιουργήθηκε κατά την επεισοδιακή απονομή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας, ωστόσο η στάση της Μπρι Λάρσον υπήρξε σίγουρα ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο Χόλιγουντ την επόμενη μέρα της τελετής.

Η βραβευμένη πέρσι με Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο «Δωμάτιο» (όπου υποδύεται μάλιστα ένα θύμα κακοποίησης) βρέθηκε στη σκηνή για να ανακοινώσει το Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, το οποίο πήγε στον Κέισι Αφλεκ για τον ρόλο του στο «Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα», όταν όμως εκείνος ανέβηκε για να παραλάβει, η Λάρσον αρνήθηκε να τον χειροκροτήσει.

Διαβάστε ακόμη: Ολα τα Οσκαρ δεν φτάνουν: Μέριλ Στριπ και Τομ Χανκς στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Brie Larson Oscars 607

Οι περισσότεροι ερμήνευσαν τη στάση της ως αντίδραση στις κατηγορίες εναντίον του Αφλεκ για σεξουαλική επίθεση, μια υπόθεση που λύθηκε τελικά εκτός δικαστηρίων, όμως μόλις τώρα η Λάρσον μίλησε (περίπου) για τους λόγους της συμπεριφοράς της.

«Νομίζω ότι οτιδήποτε ήταν αυτό που έκανα στη σκηνή μάλλον μιλούσε από μόνο του», δήλωσε η ηθοποιός στο Vanity Fair κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής πρεμιέρας του «Kong: Skull Island», όπου πρωταγωνιστεί. «Εχω πει όλα όσα χρειαζόταν να πω πάνω στο θέμα».

Και κάπως έτσι, λακωνικά, η ηθοποιός μάλλον επιβεβαίωσε αυτό που όλοι φανταζόμασταν.

Brie Larson Oscars 607

Διαβάστε ακόμη