Buzz

«Bullet Train»: πρώτη εικόνα με έναν (αιματοβαμμένο) Μπραντ Πιτ

στα 10

Ταξίδι με τρένο που κουβαλάει πληρωμένους δολοφόνους; To πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης ιαπωνικής μεταφοράς από τον Ντέιβιντ Λιτς («Deadpool 2») και με star power cast, κυκλοφόρησε.

«Bullet Train»: πρώτη εικόνα με έναν (αιματοβαμμένο) Μπραντ Πιτ

Τα «bullet trains» είναι τα πολύ γρήγορα express «που πάνε σφαίρα». Το λογοπαίγνιο της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Λιτς («Deadpool 2») είναι φυσικά άλλο: ποιος θα φάει τη σφαίρα.

Βασισμένο στο βιβλίο του Κόταρο Ιζάκα «Maria Beetle», το σενάριο του Zακ Ολκεβιτς τοποθετεί 5 πληρωμένους δολοφόνους στο ίδιο τρένο που κατευθύνεται προς το Τόκιο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού εκείνοι ανακαλύπτουν ότι οι αποστολές τους συνδέονται μεταξύ τους. Κάποιος τους έχει στήσει παγίδα. Ποιος θα καταφέρει να κατέβει ζωντανός στον προορισμό; Και ποιος θα φάει τη σφαίρα;

Το πρώτο επίσημο trailer μάς κλείνει ραντεβού στις 2 Μαρτίου

bullet train

Στο πρώτο teaser ο Μπραντ Πιτ δανείζει τη φωνή του για το διαφημιστικό ενός τέτοιου τρένου: το Nippon Speed Line (NSL) υπόσχεται στους ταξιδιώτες ένα «ήσυχο, ήρεμο, γρήγορο και άνετο ταξίδι». Μόνο που αυτά τα λόγια πέφτουν πάνω στην πρώτη εικόνα του ήρωα του Μπραντ Πιτ από την ταινία: το πρόσωπο γεμάτο μώλωπες και αίμα.

Τι παίζεται σε αυτό το τρένο;

Μπορεί τελικά η Lady Gaga να ακύρωσε τη συμμετοχή της και τη θέση της να πήρε η Σάντρα Μπούλοκ, όμως έτσι κι αλλιώς, το καστ είναι εξαιρετικά υποσχόμενο και λαμπερό: Μάικλ Σανον («Στα Μαχαίρια», «Η Μορφή του Νερού») , Αααρον Τέιλορ-Τζοόνσον («Νυκτόβια Πλάσματα», Λόγκαν Λέρμαν («Τα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο») Τζόι Κινγκ («The Act»), Ζάζι Μπιτζ («Joker»), Αντριου Κότζι, Μπράιαν Τάιρι Χένρι, Μάζι Οκα.

Υπομονή μέχρι τις 2 Μαρτίου που θα κυκλοφορήσει το πρώτο trailer!

Διαβάστε περισσότερα: