Buzz

Οπως του έμαθε ο... Κλιφ Μπουθ: Ο Μπραντ Πιτ γίνεται και stuntman για το «Bullet Train»

στα 10

«Γεννημένος αθλητής» είναι, λέει, εκτός των άλλων ο πάντα ωραίος Μπραντ.

Οπως του έμαθε ο... Κλιφ Μπουθ: Ο Μπραντ Πιτ γίνεται και stuntman για το «Bullet Train»
φωτογράφηση για το GQ

Το «Bullet Train», η επόμενη ταινία όπου, ελπίζουμε, θα δούμε τον Μπραντ Πιτ, κοντεύει να ολοκληρώσει τα γυρίσματά του - κι ο σκηνοθέτης, Ντέιβιντ Λιτς, δίνει στον πρωταγωνιστή του, Μπραντ Πιτ, τη δυνατότητα να παίξει με τις αντοχές του, όπως έκανε, παλαιότερα, με τη Σαρλίζ Θερόν, τον Ντουέιν Τζόνσον, τον Τζέισον Στέιθαμ στο «Atomic Blonde», το «Hobbs and Shaw» ή στις δεκάδες ταινίες όπου δούλεψε ο ίδιος ως stuntman, πριν δοκιμάσει τη σκηνοθεσία.

Διαβάστε ακόμη: Η Τζένιφερ Ανιστον συναντάει (ξανά) τον Μπραντ Πιτ σε μια ξεκαρδιστική επιστροφή στο «Fast Times At Ridgemont High»

once upon a time in hollywood 607

Μπορεί ο Μπραντ Πιτ να ερμήνευσε τόσο καλά (και με τόσο σέξι τρόπο) τον Κλιφ Μπουθ, τον stuntman του «Κάποτε στο.. Χόλιγουντ» ώστε να κέρδισε το Οσκαρ του, αλλά φαίνεται ότι, μαζί, κέρδισε και την αυτοπεποίθηση να κάνει μόνος του τα stunts του σε ταινίες δράσης.

μπραντ πιτ 607

Οπως εξηγεί στο Vulture ο Γκρεγκ Ρεμέντερ, υπεύθυνος συντονισμού των stunts στο «Bullet Train», ο Μπραντ Πιτ έκανε μόνος του το 95% των επικίνδυνων σκηνών του στην ταινία, όπου υποδύεται έναν πληρωμένο δολοφόνο με το όνομα Ladybug, ο... Πασχαλίτσας. «Ο Μπραντ τα έδωσε όλα,» λέει ο Ρεμέντερ, «είναι γεννημένος αθλητής!» Κι ο Ντέιβιντ Λιτς συμπληρώνει, «πρέπει ο ηθοποιός σου να θέλει στ' αλήθεια να το κάνει, για να τα καταφέρει - κι επιπλέον να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και να εμπλέκεται όσο γίνεται περισσότερο στη δράση.»

μπραντ πιτ 607

Το «Bullet Train» (διαβάστε περισσότερα εδώ) βασίζεται στο graphic novel «Maria Beetle» του Κοτάρο Ιζάκα και παρακολουθεί μια ντουζίνα πληρωμένους δολοφόνους από διάφορες οργανώσεις του υποκόσμου, που επιβιβάζονται στο ίδιο τραίνο - κάτι σαν Αγκαθα Κρίστι στο πιο κόμικ και πιο βίαιο. Το καστ αποτελεί από μόνο του μια υπερπαραγωγή, μια και δίπλα στον Μπραντ Πιτ θα δούμε τους Σάντρα Μπούλοκ, Lady Gaga, Τζόι Κινγκ, Αντριου Κότζι, Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Ζάζι Μπιτζ, Μέισι Οκα, Μάικλ Σάνον, Λόγκαν Λέρμαν, Χιρογιούκι Σανάντα, Κάρεν Φουκουχάρα και τον ράπερ Bad Bunny.