Buzz

Lady Gaga & Μπραντ Πιτ: πληρωμένοι εκτελεστές στο «Bullet Train»

στα 10

Ταξίδι με τρένο που κουβαλάει πληρωμένους δολοφόνους; Που μοιάζουν με τον Μπραντ και την Gaga; Κόβουμε εισιτήριο, τώρα!

Lady Gaga & Μπραντ Πιτ: πληρωμένοι εκτελεστές στο «Bullet Train»

Τα «bullet trains» είναι τα πολύ γρήγορα express «που πάνε σφαίρα». Το λογοπαίγνιο της νέας ταινίας που ετοιμάζει Ντέιβιντ Λιτς («Deadpool 2») για τη Sony, είναι φυσικά άλλο: ποιος θα φάει τη σφαίρα.

Βασισμένο στο βιβλίο του Κόταρο Ιζάκα «Maria Beetle», το σενάριο του Zακ Ολκεβιτς τοποθετεί μία ομάδα πληρωμένων δολοφόνων στο ίδιο τρένο που κατευθείνεται προς το Τόκιο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού εκείνοι ανακαλύπτουν ότι οι αποστολές τους θα έρθουν σε απόλυτη σύγκρουση. Κι ίσως, με την πρώτη ευκαιρία, θα πρέπει να ξεφορτωθούν ο ένας τον άλλον.

Ο Μπραντ Πιτ ήταν ο πρώτος που υπέγραψε, αλλά τις τελευταίες μέρες το καστ μεγαλώνει με πολλά κι ενδιαφέροντα ονόματα: Μάικλ Σανον («Στα Μαχαίρια», «Η Μορφή του Νερού») , Αααρον Τέιλορ-Τζοόνσον («Νυκτόβια Πλάσματα», Λόγκαν Λέρμαν («Τα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο») Τζόι Κινγκ («The Act»), Ζάζι Μπιτζ («Joker»), Αντριου Κότζι, Μπράιαν Τάιρι Χένρι, Μάζι Οκα.

Και, μόλις, ανακοινώθηκε και το όνομα της Lady Gaga. Τη φανταζόμαστε ως την τέλεια assassin- με killer looks, δολοφονικές ματιές και το θανάσιμο weird της. Oσοι γνωρίζουν το βιβλίο του Ιζάκα άλλωστε, ξέρουν ότι όλοι οι ήρωες είναι «ανάμεσα στο bizarre και το absurd».

Δεν γνωρίζουμε πόσο μεγάλοι θα είναι οι ρόλοι των δυο τους, σ' ένα τέτοιο ensemble cast, αλλά η Lady μοιάζει να έφυγε από τον Μπράντλεϊ και να βρήκε τον Μπραντ της.

Διαβάστε περισσότερα: