Buzz

Τζορτζ Κλούνεϊ & Μπραντ Πιτ: ξανά μαζί σε αστυνομικό θρίλερ

στα 10

Εχει μέλλον αυτό το bromance. Οι δύο φίλοι υπέγραψαν την 8η συνεργασία τους, σε μία ταινία που μοιάζει να τους ταιριάζει πολύ.

Τζορτζ Κλούνεϊ & Μπραντ Πιτ: ξανά μαζί σε αστυνομικό θρίλερ

Οι συμπρωταγωνιστές των «Ocean's» ταινιών, έχουν συνυπάρξει αρκετές φορές στην μεγάλη οθόνη: από τον μικρό ρόλο του Μπραντ Πιτ στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τζορτζ Κλούνεϊ «Εξομολογήσεις Ενός Επικίνδυνου Μυαλού» (2002), μέχρι την παρωδία των αδελφών Κοέν «Burn After Reading» (2008), αλλά και το «8» (2012) του Ρομπ Ράινερ, οι δύο φίλοι βρίσκουν πάντα ευκαιρίες συνεργασίας.

Και τώρα βρήκαν μία ακόμη. Το -άτιτλο προς το παρόν- θρίλερ του Tζον Γουότς («Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του»), που τους θέλει μοναχικούς λύκους που δρουν στο περιθώριο, ως «fixers» (βλέπε: ποιους στέλνουν να «καθαρίζουν» τα ίχνη από εγκλήματα). Συναντιούνται όταν κατά λάθος τούς στέλνουν στην ίδια δουλειά.

Δείτε κι αυτό: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ο πιο μεγάλος φαν του Μπραντ Πιτ...

Brad Pitt George Clooney 2

Μέχρι πριν λίγες μέρες υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός για το ποιος θα αγοράσει τα δικαιώματα - στούντιο (Sony, Lionsgate, Annapurna, MGM, Universal και Warner Bros) ή πλατφόρμες (Apple, Netflix και Amazon).

Σήμερα διαβάζουμε ότι επικράτησε η Apple.

Η πλατφόρμα κατεβαίνει δυναμικά στις παραγωγές φέτος. Από το «Emancipation» του Αντουάν Φουκουά, με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ, μέχρι το χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ «Spirited» με τους Γουίλ Φέρελ και Ράιαν Ρέινολντς, κι από το «Raymond and Ray» με το δίδυμο Γιούαν ΜακΓκρέγκος και Ιθαν Χοκ, μέχρι το «Killers of the Flower Moon» την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Apple Original Films παίρνει συνεχώς το προβάδισμα, αποδεικνύοντας ότι έχει τις πιο βαθιές τσέπες.

Πάντως και ο Κλούνεϊ κι ο Πιτ θα εμπλακούν και στην παραγωγή (ο πρώτος μέσω της Smokehouse Pictures, κι ο δεύτερος με την εταιρία παραγωγής του Plan B Entertainment).

Ανυπομονούμε....

Διαβάστε περισσότερα: