Buzz

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ο πιο μεγάλος φαν του Μπραντ Πιτ...

στα 10

...αλλά αν μπορείτε να παραβλέψετε αυτή την εμμονή του, εκείνος είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί στο σπίτι του στη λίμνη Κόμο. Και μιλάει σοβαρά. Δείτε το βίντεο.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ο πιο μεγάλος φαν του Μπραντ Πιτ...

Οτι οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ είναι φίλοι 20 χρόνια τώρα (ναι, τόσος χρόνος έχει περάσει από τα γυρίσματα του πρώτου «Ocean's 11») το ξέραμε. Αμέτρητες κοινές συνεντεύξεις, αμέτρητες δηλώσεις, αμέτρητες φάρσες ο ένας στον άλλον κλπ.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι ο Κλούνεϊ έχει φτάσει αυτή την BFF αγάπη στα όρια της φανατικής εμμονής. Ενα βίντεο το αποδεικνύει.

Φυσικά πρόκειται για επίδειξη του γνωστού αυτοσαρκασμού του σταρ, ο οποίος συμφώνησε να γυρίσει αυτό το χιουμοριστικό βίντεο σε συνεργασία με την Omaze και την φιλανθρωπική οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα CFJ (The Clooney Foundation for Justice).

Διαβάστε κι αυτό: Αυτός ο κόσμος έχει ανάγκη τον Τζορτζ Κλούνεϊ

Clooney Pitt 607

Το σενάριο θέλει έναν άγνωστο τυχερό (;) να γίνεται συγκάτοικος με τον Κλούνεϊ τους μήνες της πανδημίας («Ηρθε να αγοράσει κάτι που πουλούσα σε μια αγγελία και μάς έπιασε το lockdown σπίτι μου»). Κι ενώ αυτό θα ήταν κάτι που κάποιος θα πανηγύριζε, ο άτυχος τυχερός ομολογεί ότι δεν είναι καθόλου ωραίο να συγκατοικείς με τον Κλούνεϊ λόγω... της εμμονής του με τον Μπραντ Πιτ.

Κι όλα αυτά γιατί, πράγματι, το έπαθλο στον τυχερό που θα κάνει δωρεά στην CFJ και θα κληρωθεί στο τέλος του διαγωνισμού, θα είναι να φιλοξενηθεί από το ζεύγος Κλούνεϊ στη λίμνη Κόμο.

«Μόλις αυτή η πανδημία τελειώσει, η Αμάλ κι εγώ θα σε υποδεχθούμε σπίτι μας. Και μιλάω σοβαρά: θα πληρώσουμε για σένα κι ένα φίλο (φίλη) και τα αεροπορικά εισιτήρια για να σας φέρουμε στην Ιταλία...» λέει στην αρχή του βίντεο ο Κλούνεϊ.

Αν μπορείτε να ανταγωνιστείτε την αγάπη του για τον Μπραντ Πιτ δηλώστε συμμετοχή!


Διαβάστε περισσότερα: