Buzz

Σε ποια διάσημη ροκ ταινία που φέτος κλείνει 20 χρόνια θα πρωταγωνιστούσε ο Μπραντ Πιτ;

στα 10

O σκηνοθέτης της αποκαλύπτει το πρώτο καστ ηθοποιών που είχε στο μυαλό του, με μερικούς από τους οποίους δούλεψε σε εντατικές πρόβες.

Σε ποια διάσημη ροκ ταινία που φέτος κλείνει 20 χρόνια θα πρωταγωνιστούσε ο Μπραντ Πιτ;

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που το διαβάσαμε... μπορούμε να το φανταστούμε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Κάμερον Κρόου μίλησε για το κλασικό πλέον «Almost Famous» («Σχεδόν Διάσημοι», 2000), που φέτος κλείνει 20 χρόνια από την πρεμιέρα του και αποκάλυψε ποιοι ήταν στο πρώτο καστ που συγκέντρωσε για την ταινία.

Θυμηθείτε κι αυτό: O Kάμερον Κρόου γιορτάζει την επέτειο 15 χρόνων του «Almost Famous» ποστάροντας φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Almost Famous 607

Ο Κρόου ήθελε, για παράδειγμα, την Μέριλ Στριπ στο ρόλο της «Ελέιν Μίλερ» (που τελικά πήγε στην Φράνσις ΜακΝτόρμαντ) και την Νάταλι Πόρτμαν να παίξει την «Πένι Λέιν» (τον ρόλο που μάς σύστησε κι έκανε αυτομάτως διάσημη την Κέιτ Χάντσον).

Εκλαψα. Νομίζω ότι ο Μπραντ δεν αγάπησε ποτέ τον ήρωα.»

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη όμως ήταν ότι ο Κρόου είχε πλησιάσει τον Μπραντ Πιτ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Ράσελ Χάμοντ» (Μπίλι Κράνταπ).

«Ο Μπραντ Πιτ ήταν στο μυαλό μου όταν έγραφα το ρόλο. Συναντηθήκαμε και κάναμε ένα πολύ καλό μίτινγκ την εποχή που γύριζα το "Say Anything". Είχε μόλις ξεκινήσει την καριέρα του, ήταν πολύ καλός, είχε κάτι. Oπότε τον πήρα τηλέφωνο και του πρότεινα το ρόλο του Ράσελ Χάμοντ. Δουλέψαμε με πρόβες για 4 μήνες. Διάβασα και πρόβαρε το ρόλο μαζί με την Νάταλι Πόρτμαν...»

Οταν τελικά ο Πιτ αρνήθηκε να παίξει στην ταινία, ο Κάμερον Κρόου ομολογεί ότι γκρεμίστηκε:

«Εκλαψα. Νομίζω ότι ο Μπραντ δεν αγάπησε ποτέ τον ήρωα. Αγάπησε την ιδέα του ήρωα. Αλλά ίσως αυτό δεν είναι αρκετό....»

Διαβάστε περισσότερα: