Buzz

O Κάμερον Κρόου και ο Τζον Κιούζακ έκαναν ό,τι χρειαζόταν για να σταματήσει το τηλεοπτικό «Say Anything»

στα 10

Μετά από τις αντιρρήσεις του Κάμερον Κρόου και του Τζον Κιούζακ, η τηλεοπτική μεταφορά του «Say Anything» ναυάγησε, σώζοντας ένα modern classic από τη νέα μανία του Χόλιγουντ να αναβιώνει στην τηλεόραση αγαπημένες ταινίες των τελευταίων δεκαετιών.

O Κάμερον Κρόου και ο Τζον Κιούζακ έκαναν ό,τι χρειαζόταν για να σταματήσει το τηλεοπτικό «Say Anything»

H είδηση πως το NBC ετοιμαζόταν να μεταφέρει στην τηλεόραση ως σειρά το «Say Anything» συνάντησε την άμεση αντίδραση τόσο του Κάμερον Κρόου όσο και του πρωταγωνιστή της ταινίας, Τζον Κιούζακ, οι οποίοι γράφοντας στους λογαριασμούς τους στο twitter εξέφρασαν την αντίρρησή τους, επιθυμώντας προφανώς το φιλμ που έκαναν μαζί το 1989 να παραμείνει με το μεγάλο του μύθο του ανέγγιχτο από εκσυγχρονιστικές παρεμβάσεις.

Το τηλεοπτικό τμήμα της 20th Century Fox είχε ξεκινήσει την προετοιμασία της σειράς, με σεναριογράφο τον Τζάστιν Αντλερ («Less than Perfect», «Sons and Daughters») και παραγωγό τον Ααρον Κάπλαν («The Neighbors») και όταν το νέο κυκλοφόρησε στο ιντερνετ, ο Κάμερον Κρόου που ομολογεί πως δεν ήξερε για το πρότζεκτ μέχρι... χθες, τηλεφώνησε στον Κάπλαν εκφράζοντάς του τις αντιρρήσεις του.

Say Anything 607

Ταυτόχρονα ξεκαθάρισε από τον λογαριασμό του στο twitter πως η μόνη εμπλοκή του με την τηλεοπτική μεταφορά του «Say Anything» είναι ότι προσπαθεί να τη σταματήσει. O Τζον Κιούζακ έκανε retweet το επίμαχο tweet και τελικά οι δυο τους ενωμένοι κατάφεραν το απίστευτο, αφού η σειρά ναυάγησε μέσα σε 24 ώρες, τουλάχιστον για την ώρα.


Η 20th Century TV επιμένει πως έγιναν προσπάθειες να προσεγγιστεί ο Κρόου για την ανάπτυξη της σειράς, ενώ πηγές κοντινές στον σκηνοθέτη αποκαλύπτουν πως αυτό δεν έγινε ποτέ. Αν όμως ισχύει πως ο εκάστοτε δημιουργός διαθέτει ακόμη λίγη δύναμη σε ένα βιομηχανοποιημένο Χόλιγουντ και πως ένα tweet είναι μερικές φορές αρκετό, τότε ο Κρόου παραμένει παντοδύναμος.

Και το «Say Anything» ασφαλές...

Διαβάστε ακόμη: