Buzz

O Kάμερον Κρόου γιορτάζει την επέτειο 15 χρόνων του «Almost Famous» ποστάροντας φωτογραφίες από τα γυρίσματα

στα 10

Ναι, πέρασαν 15 χρόνια από το «Σχεδόν Διάσημοι» του Κάμερον Κρόου. Μόλις συνέλθετε από το σοκ, απολαύστε τις παρασκηνιακές φωτογραφίες που, νοσταλγικά, άρχισε να ποστάρει στο twitter του ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

O Kάμερον Κρόου γιορτάζει την επέτειο 15 χρόνων του «Almost Famous» ποστάροντας φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Το «Σχεδόν Διάσημοι» («Almost Famous»), η ημι-βιογραφική ταινία του Κάμερον Κρόου που αφηγείται τις περιπέτειες ενός 15χρονου αγοριού, ο οποίος, κρύβοντας την ηλικία του, έπιασε το 1973 δουλειά στο μουσικό περιοδικό «Rolling Stone», ακολούθησε σε περιοδεία ένα διάσημο συγκρότημα κι έζησε από κοντά τις ένδοξες (και γλυκόπικρες) sex, drugs & rock 'n' roll μέρες της ροκ, κλείνει σήμερα 15 χρόνια από την πρεμιέρα της. Είχε κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 13 Σεπτεμβρίου του 2000. Aκριβώς πάνω στην αλλαγή της χιλιετίας, αποχαιρετούσε τους μύθους της προηγούμενης.

Διαβάστε επίσης: Ο Κάμερον Κρόου γράφει για τον Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν

Αυτές τις μέρες, μάλλον κι ο ίδιος από νοσταλγική διάθεση, ο Κρόου ποστάρει στο λογαριασμό του στο twitter κι από μία φωτογραφία από τα γυρίσματα. Ολες σπάνιες, όλες ανέκδοτες, μερικές ως memorabilia (αφίσες, εξώφυλλα, εισιτήρια συναυλιών) του συγκροτήματος της ταινίας. Σας τις μεταφέρουμε. Βάλτε να παίζει το «Tiny Dancer» του Ελτον Τζον, θυμηθείτε την ατάκα που άφησε εποχή («what kind of beer?») και απολαύστε τις.

.

Θυμηθείτε επίσης: It's vinyl time: γιορτάστε τη Record Store Day βλέποντας σινεμά

Almost Famous anniversary 607 1

Almost Famous anniversary 607 2

Almost Famous anniversary 607 3

Almost Famous anniversary 607 4

Almost Famous anniversary 607 8

Almost Famous anniversary 607 7

Almost Famous anniversary 607 6

Almost Famous anniversary 607 5