Buzz

Τίλντα Σουίντον και Τζέικ Τζίλενχαλ στη νέα ταινία του «Snowpiercer» Μπονγκ Τζουν-Χο

στα 10

Η Τίλντα, ο Τζέικ και τα τέρατα θα είναι οι πρωταγωνιστές του «Okja», της νέα ταινία που θα γυρίσει ο Μπονγκ Τζουν-Χο στη Νέα Υόρκη.

Τίλντα Σουίντον και Τζέικ Τζίλενχαλ στη νέα ταινία του «Snowpiercer» Μπονγκ Τζουν-Χο

Το ανακοίνωσε πρώτη απ' όλους η Τίλντα Σουίντον, σε επίσκεψή της στο Φεστιβάλ του Μπουσάν: «Σχεδιάζουμε ήδη νέες περιπέτειες με τον Μπονγκ Τζουν-χο. Ξέρω τι θα είναι, αλλά δεν ξέρω τι μπορώ να σας πω προς το παρόν. Ξέρω ότι θα γυρίσουμε την ταινία την ερχόμενη χρονιά κι είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένη. Ο Μπονγκ είναι πραγματικά το κάτι άλλο.» H παρουσία της Τίλντα Σουίντον ως Μέισον ήταν το ένα από τα στοιχεία που έκαναν το «Snowpiercer» ακόμα πιο αλλόκοτο και εξωπραγματικό, οπότε η συνεχιζόμενη συνεργασία των δυο μοιάζει παραπάνω από αναμενόμενη.

Πριν το «Snowpiercer»: Δείτε το graphic novel που τα ξεκίνησε όλα

Το νέο φιλμ του Νοτιοκορεάτη Μπονγκ Τζουν-χο λέγεται «Okja» και τα μόνο που γνωρίζουμε γι' αυτό είναι πως πρόκειται για monster movie, πως θα γυριστεί στη Νέα Υόρκη και πως θα είναι πολυγλωσσικό. Οι συμφωνίες με το υπόλοιπο καστ δεν έχουν ακόμα υπογραφεί, όμως τον συμπρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται ότι θα κρατά ο Τζέικ Τζίλενχαλ, που σταθερά τα τελευταία χρόνια επιλέγει τα πρότζεκτ του με κριτήριο το σκηνοθέτη τους. Την ομάδα πιθανότατα θα συμπληρώσουν ο Πολ Ντέινο, η Κέλι ΜακΝτόναλντ και ο Μπιλ Νάι. Προς το παρόν, ακολουθούμε τον Τζέικ Τζίλενχαλ στο «Everest» και περιμένουμε να δούμε την Τίλντα Σουίντον στο «A Bigger Splash» του Λούκα Γκουαντανίνο και τον Πολ Ντέινο στο «Youth» του Πάολο Σορεντίνο.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: