Buzz

O «Doctor Strange» βρίσκεται πλέον στα στιβαρά χέρια του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

στα 10

Η Marvel δεν χρειάστηκε να ψάξει και πολύ. Πήρε τον καλύτερο ηθοποιό που βρήκε μπροστά της και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς που πλέον έχει το δικό του σούπερ ήρωα.

O «Doctor Strange» βρίσκεται πλέον στα στιβαρά χέρια του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

«Θα ήθελα ο Strange να είναι μέρος του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel γιατί είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας. Ενας υπέροχος σόλο χαρακτήρας», είχε δηλώσει o Κέβιν Φάιγκ της Marvel. «Εχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και αυτός ο κόσμος της μαγείας, αυτή η ολότελα υπερφυσική διάσταση που υπάρχει στη Marvel είναι κάτι που δεν έχουμε ακόμη αγγίξει».

Χωρίς ημερομηνία εξόδου (όλοι υπολογίζουν πως θα είναι κάποια στιγμή μέσα στο 2016), το «Doctor Strange» έχει σκηνοθέτη (τον Σκοτ Ντέρικσον του «Deliver Us from Evil» - τώρα καλό είναι αυτό;) και τώρα πια πλέον και πρωταγωνιστή μετά την άρνηση του Χοακίν Φίνιξ που δεν ήθελε να δεσμευτεί για περισσότερες από μια ταινίες.

Διαβάστε ακόμη: Θα είναι ο Χοακίν Φίνιξ ο «Doctor Strange» της Marvel;

Doctor Strange Comic 607

Τον «Doctor Strange», τον πρώην νευροχειρούργο που αναλαμβάνει δράση ως προστάτης της Γης ενάντια σε μαγικές δυνάμεις - όπως τον γέννησαν ο Σταν Λι και ο Στιβ Ντίτκο το 1963 -.θα υποδυθεί ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς που έτσι, μετά το σερί των επιτυχιών και της οσκαρικής υποψηφιότητας που έρχεται ωσονούπω για το «The Imitation Game», μπαίνει στο σύμπαν της Marvel με σκοπό να συμπεριληφθεί και σε επόμενους «Avengers», ενισχύοντας έτσι το all-star cast των υπερηρώων της εταιρείας.

Ο Κάμπερμπατς ήταν ένας από τους υποψήφιους για το ρόλο, μαζί με τον Φίνιξ και τον Τζάστιν Θερού και ομολογουμένως αποτελεί την ιδανική περίπτωση, αφού έχει φλερτάρει με το είδος, τόσο μέσω του «Star Trek Into Darkness» όσο και στο τηλεοπτικό «Sherlock» και γενικά δεν υπάρχει κανένας λόγος ο πιο charming ηθοποιός αυτή τη στιγμή στον πλανήτη Χόλιγουντ να μην έχει τον δικό του ήρωα για να παίζει...

Διαβάστε ακόμη: