Buzz

Θα είναι ο Χοακίν Φίνιξ ο «Doctor Strange» της Marvel;

στα 10

Oi φήμες που θέλουν τον Χοακίν Φίνιξ να υπογράφει για το ρόλο του «Doctor Strange» παραμένουν φήμες, αλλά κάτι μας λέει πως βρισκόμαστε κοντά σε ακόμη ένα ιδιοφυές κάστινγκ εκ μέρους της Marvel.

Θα είναι ο Χοακίν Φίνιξ ο «Doctor Strange» της Marvel;

Οι φήμες ξεκίνησαν ένα μήνα περίπου πριν, όταν ο Χοακίν Φίνιξ εθεάθη να αγοράζει κόμικς του «Doctor Strange» στο Κονέκτικατ. Την ίδια εποχή, για το ρόλο του πρώην νευροχειρούργου που αναλαμβάνει δράση ως προστάτης της Γης ενάντια σε μαγικές δυνάμιες, ακούγονταν τόσο ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, όσο και ο Τζαστίν Θερού, με το όνομα του Φίνιξ όμως να παραμένει το πιο πιθανό.

Το νέο ρεπορτάζ θέλει τον Φίνιξ να επισκέπτεται συχνά τα γραφεία της Marvel συζητώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες του πρότζεκτ, ενώ κανείς δεν μπορεί για την ώρα να επιβεβαιώσει τίποτα, εκτός από το γεγονός πως, αν τελικά η συμφωνία κλείσει, η Marvel θα έχει πετύχει ένα αναπάντεχο κάστινγκ - από αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει, ενώ θα μπεί και στο μάτι της DC/Warner που έχασαν τον Φίνιξ, ο οποίος λέγεται ότι φλέρταρε πολύ με την ιδέα να είναι ο Λεξ Λούθορ στο «Batman Vs. Superman: Dawn of Justice» του Ζακ Σνάιντερ.

Μια ταινία για τον «Doctor Strange» υπάρχει εδώ και χρόνια στα χαρτιά - ακόμη και ως επιθυμία - ενώ στο παρελθόν τόσο ο Γουες Κρέιβεν όσο και ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο είχαν μιλήσει για την προσπάθειά τους να συνδεθούν με τον ήρωα. Ο Κέβιν Φάιγκ της Marvel, ωστόσο, έχει μεταφέρει το πρότζεκτ για την τρίτη φάση της κινηματογραφικής Marvel που θα ξεκινήσει μετά την έξοδο του «Avengers: Age of Ultron», ενώ η μεγαλύτερη δυσκολία στο να προσληφθεί ο Χοακίν Φίνιξ έγκειται στο αν ο «δύσκολος» (κατά γενική ομολογία) θα μπορέσει να δεσμευτεί για να εμφανιστεί σε περισσότερες ταινίες του στούντιο.

Doctor Strange Doctor Strange, η νέα πρόκληση του Χοακίν Φίνιξ;

«Θα ήθελα ο Strange να είναι μέρος του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel γιατί είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας. Ενας υπέροχος σόλο χαρακτήρας», είχε δηλώσει πρόσφατα το Φάιγκ. «Εχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και αυτός ο κόσμος της μαγείας, αυτή η ολότελα υπερφυσική διάσταση που υπάρχει στη Marvel είναι κάτι που δεν έχουμε ακόμη αγγίξει». Ο Doctor Strange αναφέρεται ωστόσο σε μια σκηνή του «Captain America: The Winter Soldier» ως πιθανή απειλή στη νέα επιθετική στρατηγική της S.H.I.E.L.D.

Θέλουμε, επίσης, φωτογραφία από το γύρισμα με τον Φίνιξ να καπνίζει και τι στον κόσμο...

Διαβάστε ακόμη: