Buzz

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς γδύνεται (για καλό σκοπό)

στα 10

Λιποθυμίες: ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς δεν γδύνεται απλώς για καλό σκοπό (την «Give Up Clothes For Good» καμπάνια), αλλά το κάνει αναβιώνοντας τον κύριο Ντάρσι από το «Περηφάνεια και Προκατάληψη».

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς γδύνεται (για καλό σκοπό)

Να το ομολογήσουμε: ο «Sherlock» ξέρει καλά την Τζέιν Οστιν του. Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς αναβιώνει μία εμβληματική στιγμή της «Περηφάνειας και Προκατάληψης», βγαίνoντας βρεγμένος από μία λίμνη, ξεκουμπώνοντας το λευκό του πουκάμισο του και (συγγνώμη Κόλιν) σβήνοντας κάθε μνήμη του Κόλιν Φερθ (δείτε στο τέλος του κειμένου τη σκηνή από την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος το 1995, με «Ντάρσι» τον Κόλιν Φερθ).

O Τομ Χάρντι, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και η Τζίλιαν Αντερσον τρέχουν... κατά του καρκίνου

Κι όλα αυτά για καλό σκοπό. Το πορτρέτο αποτελεί μέρος μίας έκθεσης του φωτογράφου Τζέισον Μπελ που πραγματοποιείται για φιλανθρωπικούς σκοπούς: συγκεντρώνει χρήματα για την έρευνα για τον καρκίνο, για το εθνικό ερευνητικό κέντρο της Μ. Βρετανίας (Cancer Research UK).

Benedict Cumberbatch Give Up Clothes 607

Η καμπάνια «Βγάλε Τα Ρούχα Σου Για Καλό Σκοπό» («Give Up Clothes For Good») κλείνει φέτος 10 χρόνια κι έχει πείσει πολύ κόσμο να δείξει δέρμα και κοινωνική ευαισθησία.

Οι Κέιτ Γουίνσλετ, Λίαμ Νίσον, Τσάρλι Χάναμ και Τζέρι Χολ είναι ανάμεσα στους σταρ που εκτέθηκαν στο φακό του Μπελ και οι γυμνές πόζες τους φιλοξενούνται στην έκθεση.

Ποιος όμως να συγκριθεί με τον κύριο Ντάρσι; Ιδού η σκηνή έμπνευσης του Μπελ για το πορτρέτο του Κάμπερμπατς...

.

Περισσότερος Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: