Buzz

Ο Μπάτμαν κι ο Σούπερμαν... μαλλί με μαλλί

στα 10

Ο Ζακ Σνάιντερ μοιάζει να έχει αναλάβει αυτοπροσώπως το μάρκετινγκ του «Batman v Superman» κι έτσι, μετά το teaser trailer και πριν το μεγαλύτερο που θα προβληθεί σήμερα στην Αμερική, μοιράζεται δυο πρώτες, «ανταγωνιστικές» αφίσες.

Ο Μπάτμαν κι ο Σούπερμαν... μαλλί με μαλλί

Οπως φάνηκε στο πρώτο teaser του «Batman v Superman» που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, ο Μπρους Γουέιν κι ο Κλαρκ Κεντ πρόκειται να έχουν κατά μέτωπο σύγκρουση. Γιατί όπως το τρέιλερ ξεκαθαρίζει, «η απόλυτη δύναμη διαφθείρει απόλυτα» και υπάρχει πάντα «εκείνος ο πυρετός, η οργή, η αίσθηση αδυναμίας που μεταμορφώνει τους καλούς σε κακούς». Με άλλα λόγια αν πιστέψουμε το τρέιλερ, ο Superman δεν είναι πια ο σωτήρας του κόσμου όπως στην πρώτη ταινία του Σνάιντερ, το «Man of Steel», αλλά μια πιθανή απειλή. Και κάποιος πρέπει να τον αντιμετωπίσει.

Δείτε ακόμη: «Tell me, do you bleed? You will!» Το πρώτο (μη πειρατικό) teaser του «Batman v Superman» είναι εδώ

Σ' αυτή τη λογική, τα δύο νέα teaser posters που αποκάλυψε ο Ζακ Σνάιντερ, έχουν το έμβλημα του κάθε υπερήρωα να ξεσκίζει τη μορφή του άλλου - ναι, ο Μπάτμαν κι ο Σούπερμαν θα πιαστούν μαλλί με μαλλί στην πολυαναμενόμενη ταινία, ή έστω κάπα με κάπα! Δείτε παρακάτω τις δυο αφίσες και περιμένετε σύντομα το νέο τρέιλερ της ταινίας που θα προβληθεί σήμερα στα αμερικανικά IMAX. Κι αν οι fans διαμαρτυρήθηκαν ότι θα δουν το ίδιο υλικό μ' αυτό που ήδη κυκλοφόρησε online, ο Ζαν Σνάιντερ πρόλαβε κι αυτούς να τους καθησυχάσει στο twitter, επιβεβαιώνοντας ότι εκείνοι θα είναι «the first & only to see special IMAX BvS teaser #AFewExtraShotsPlusALittleSwag». Τo «Batman v Superman: Dawn of Justice» του Ζακ Σνάιντερ είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες του κόσμου στις 26 Μαρτίου του 2016, με τον Μπεν Αφλεκ ως Μπάτμαν, τον Χένρι Κάβιλ ως Σούπερμαν, τον Τζέσι Αϊζενμπεργκ ως Λεξ Λούθορ, την Εϊμι Ανταμς ως Λόις Λέιν και την Γκαλ Γκαντότ ως Wonder Woman.

Διαβάστε ακόμη:

batman v superman poster 607

batman v superman poster 607