Buzz

Οι «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» δεν είναι το φινάλε της τρίτης φάσης του MCU σύμφωνα με τον Κέβιν Φιγκ

στα 10

Ανατροπή; Ο Κέβιν Φιγκ δήλωσε πως το φινάλε της τρίτης φάσης που όλοι περιμέναμε έρχεται τον Ιούλιο.

Οι «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» δεν είναι το φινάλε της τρίτης φάσης του MCU σύμφωνα με τον Κέβιν Φιγκ

Με την ταινία «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» να βρίσκεται μόλις λίγες μέρες πριν κάνει την μεγάλη της πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν, συμπεριλαμβανομένων κι εμάς, πως η ταινία θα σηματοδοτεί και το τέλος της τρίτης φάσης του MCU.

Διαβάστε αναλυτικά: Make Mine Marvel: Ο πλήρης οδηγός του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel

Να όμως που όλοι μας κάνουμε τελικά λάθος. Σύμφωνα με τον Κέβιν Φιγκ, τον εγκέφαλο πίσω από αυτό το υπερεπιτυχημένο υπερηρωικό franchise, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στην Σαγκάη για να προωθήσει την ταινία, είπε πως «Οι Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» δεν αποτελούν το τελευταίο κεφάλαιο της τρίτης φάσης του MCU, αλλά αυτό θα είναι το «Spider-Man: Μακριά Από τον Τόπο του», το οποίο θα βγει τον Ιούλιο, κάνοντας έτσι την δεύτερη σόλο ταινία του ανθρώπου αράχνη τον επίλογο μιας σειράς που σίγουρα θα μείνει στην κινηματογραφική ιστορία.

spider-man 607

Ισως αυτό ακούγεται κάπως παράλογο σε κάποιους, αλλά αν κάτσουμε και το σκεφτούμε βγάζει μια λογική για την τακτική που ακολουθεί η Marvel όσο αφορά τις κάθε μία από τις φάσεις του κινηματογραφικού της σύμπαντος. Ακόμα και το μεγάλο φινάλε της δεύτερης φάσης ήταν το «Ant-Man» και όχι «Η Εποχή του Ούλτρον», βάζοντας έτσι έναν πιο ελαφρύ τόνο ως επίλογο. Από την άλλη θα έχει ενδιαφέρον για να δούμε το ποιο θα είναι το status quo του MCU μετά από την «Τελευταία Πράξη». Οπως τα γεγονότα της πρώτης ταινίας των «Εκδικητών» άλλαξαν τα πάντα για το σύμπαν αυτό, έτσι και η «Τελευταία Πράξη» θα μεταμορφώσει τον κόσμο σε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είναι τώρα. Και με την νέα ταινία του «Spider-Man» ίσως δώσει την ευκαιρία στο νέο αυτό κόσμο να πάρει την μορφή που χρειάζεται και να θέσει τα θεμέλια για την τέταρτη φάση του MCU.

Διαβάστε εδώ για το τι μας περιμένει στην τέταρτη φάση του MCU:

Για την ώρα όμως ας απολαύσουμε τους «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» που θα αρχίσει να παίζεται σε περιορισμένες αίθουσες από την Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου από την Feelgood Entertainment.

Διαβάστε ακόμα: