Buzz

«Μια φορά κι έναν καιρό...»: το καστ των Εκδικητών μάς διαβάζει το σενάριο του «Infinity War» σαν παιδικό παραμύθι (βίντεο)

στα 10

Ο Τζίμι Κίμελ πιστεύει ότι το στόρι του «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» ήταν τραυματικό για τους φανς του frachise. Οπότε ξαναέγραψε την ιστορία ως παραμύθι - για μικρά και μεγάλα παιδιά- και προσκάλεσε το καστ των Avengers να μας το διαβάσουν. Πατήστε το play!

«Μια φορά κι έναν καιρό...»: το καστ των Εκδικητών μάς διαβάζει το σενάριο του «Infinity War» σαν παιδικό παραμύθι (βίντεο)

Kαθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του νέου επεισοδίου της franchise σειράς των «Εκδικητών», με το «Avengers: Endgame» να κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου, το καστ έχει ξεκινήσει τη δυναμική προώθηση της ταινίας. Τους βλέπουμε παντού - sites, περιοδικά, εξώφυλλα, ιντερνετικά βίντεο και φυσικά στις late night αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές.

Διαβάστε επίσης: To «Avengers: Endgame» θα έχει επική διάρκεια τριών ωρών – είναι όμως πραγματικά απαραίτητο;

Avengers read Children Book Infinity War 607 1

Avengers read Children Book Infinity War 607 2

Avengers read Children Book Infinity War 607 3

Καλεσμένοι του Τζίμι Κίμελ λοιπον, δέχθηκαν να γυρίσουν ένα βίντεο, όπου μας διαβάζουν που έχουμε αφήσει την ιστορία των Εκδικητών , μετά το «Avengers: Infinity War». Aλλά, καθώς ο Κίμελ (και πάρα πολλοί φανς της σειράς) θεώρησαν ότι η ταινία ήταν πολύ σκληρή, σκοτεινή και κυνική («είδα ενήλικες άντρες να εγκαταλείπουν τις αίθουσες, κλαίγοντας...»), ξαναέγραψε τι συμβαίνει ως παιδικό παραμύθι, με τίτλο «Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρξε ο τρελός τιτάνας Τhanos».

Κάπως έτσι οι Μαρκ Ράφαλο, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Τζέρεμι Ρενιέρ, Κρις Εβανς, Κρις Χέμσγουορθ και Ντον Τσιντλ, καλούνται να διαβάσουν (με straight face) αυτό το ξεκαρδιστικό κείμενο. Δεν τα καταφέρνουν - σπάνε το χαρακτήρα, σκάνε στα γέλια, σχολιάζουν με πικρία τη μοίρα των υπερηρώων τους.

Πατήστε το play:


Διαβάστε ακόμη