Buzz

H Εϊμι Σούμερ είναι έγκυος και δεν φοβάται να το δείξει

στα 10

Και φωτογραφίζεται γυμνή για τους New York Times.

H Εϊμι Σούμερ είναι έγκυος και δεν φοβάται να το δείξει

Υπήρξε ανέκαθεν μια από τις πιο τολμηρές κωμικούς του αμερικάνικου stand up και μια γυναίκα που αμφισβήτησε τις νόρμες πριν το να αμφισβητείς τις νόρμες ήταν τις μόδας, πληρώνοντας συχνά το τίμημα μιας εξαιρετικά αυστηρής κριτικής.

Μπορεί η τελευταία της κωμωδία «Κορίτσι για Φίλημα» να μην ήταν αυτό ακριβώς που θα θέλαμε να δούμε από μια ηθοποιό από την οποία περιμένουμε περισσότερα πράγματα, αλλά προς υπεράσπισή της αντίθετα από ταινίες όπως το «Κατακούτελα», εδώ δεν ήταν παρά απλά ηθοποιός, αλλά ακόμη κι έτσι το φιλμ έμοιαζε συνεπές στην θέλησή της να επαναπροσδιορίσει το πρότυπο της ομορφιάς στην εποχή των instagram influencers.

Δείτε ακόμη: Η Αλίσια Βικάντερ πρωταγωνιστεί σε μια μικρού μήκους των The National

amy schumer new york times 607

Και τώρα ενώ ετοιμάζει το πιο μεγαλεπήβολο project της («ελπίζω να είναι κορίτσι γιατί είναι μια πολύ τρομακτική εποχή για τους άντρες» λέει με σαρκασμό), κι έχοντας ξεράσει ήδη 980 φορές σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, ετοιμάζει με προσοχή τα επόμενα βήματα μιας καριέρας που θέλει να είναι μόνο όπως εκείνη την φαντάζεται.

amy schumer new york times 607

«Οπως όλα τα πράγματα που έχω κάνει στην ζωή μου, αυτά που αγαπώ, είναι αυτά στα οποία έχω τον έλεγχο. Οι δυο τελευταίες ταινίες που έκανα, δεν ήταν γραμμένες από μένα. Δεν είχα στ΄αλήθεια κάτι να πώ. Αλλά τώρα έχω.»

Κι ομολογούμε ότι περιμένουμε να την ακούσουμε.

amy schumer new york times 607

Δείτε ακόμη: