Buzz

Τι κάνει ο Πέδρο Αλμοδόβαρ στο ζωολογικό κήπο;

στα 10

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ εθεάθη στο ζωολογικό κήπο της Μαδρίτης, αναζητώντας τοποθεσίες γυρισμάτων για αυτό που θα μπορούσε να είναι η 20η ταινία της καριέρας του.

Τι κάνει ο Πέδρο Αλμοδόβαρ στο ζωολογικό κήπο;

Ομάδα της «El Deseo», εταιρίας παραγωγής του Πέδρο Αλμοδόβαρ, μαζί με τον Ισπανό σκηνοθέτη βρέθηκε στο ζωολογικό κήπο της Μαδρίτης. Και όπως ήταν απόλυτα φυσικά, οι φήμες για μια νέα ταινία μπήκαν στο μικροσκόπιο του ισπανικού Τύπου.

Από την παραγωγή επιβεβαιώθηκε πως οι επισκέψεις στον ζωολογικό κήπο έγιναν ώστε να βοηθήσουν τον Αλμοδόβαρ να ολοκληρώσει μια ιστορία την οποία γράφει αυτήν την εποχή, αλλά επίσης πως είναι πολύ νωρίς να μιλήσει κανείς για γυρίσματα. «Μπορεί να γίνει και σενάριο», δήλωσαν, αποσκοπώντας στο να σταματήσουν τις υποθέσεις των δημοσιογράφων πως το απόλυτα ταιριαστό σκηνικό ενός ζωολογικού κήπου θα μπορούσε να είναι ο «πρωταγωνιστής» στην ταινία που θα ακολουθήσει το «Los Amantes Pasajeros».

Το 2001 ο Αλμοδόβαρ είχε κατηγορηθεί από φιλοζωικές οργανώσεις για την θανάτωση ζώων και συγκεκριμένα ταύρων στη διάρκεια των γυρισμάτων του «Μίλα Της». Ισως τώρα απαντήσει με μια ταινία - ωδή στο ζωικό βασίλειο...

Διαβάστε ακόμη: