Άποψη

The Almodovar Babushka

στα 10

Διανύοντας την εβδομάδα που θα οδηγήσει στην έξοδο της νέας ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ, το Flix κάνει ένα χρωματιστό, μουσικοχορευτικό, μελοδραματικό, πληθωρικό αφιέρωμα στα κινηματογραφικά σημάδια που αφήνουν οι ταινίες του Ισπανού σκηνοθέτη.

The Almodovar Babushka

Δεύτερο μέρος της Almodovar mania, ένα βίντεο – έκπληξη, με τις εμφανίσεις του Πέδρο Αλμοδόβαρ στις ταινίες του Πέδρο Αλμοδόβαρ! Ως σοβαρός καρατερίστας, ως διχασμένος στιλίστας, διοργανωτής των «Εκλογών του Πούτσου» ή, ακόμα καλύτερα, ως τραγουδιστής, ο Αλμοδόβαρ αποδεικνύει στην πράξη ότι δε δίνει δεκάρα για… το image του!

Στο παρακάτω βίντεο, η κεντρική ατραξιόν είναι το glam rock ντουέτο Almodovar & McNamara που τραγουδάει το «Suck it to me», όπως έκανε, άλλωστε, ο Αλμοδόβαρ δεκάδες φορές και στην πραγματικότητα, στη Μαδρίτη των ‘80ς, παρέα με τον Φάμπιο (ή τη Φάνι) ΜακΝαμάρα, όταν το ντουέτο τους ηγούνταν του κινήματος La Movida, στην underground σκηνή της πόλης που προσπαθούσε ν’ ανατρέψει το πνεύμα συντηρητισμού του Φράνκο.

Κρυφοκοιτάξτε τις εμφανίσεις του Αλμοδόβαρ στις ταινίες του και θα συνειδητοποιήσετε την πραγματική έκταση της φράσης «περάσαμε καλά στα γυρίσματα κι αυτό βγήκε προς τα έξω»! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Δεν Κρατιέμαι», τη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ που θα προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη και επιστρέψτε στο Flix κάθε μέρα για τη συνέχεια του αλμοδοβαρικού ταξιδιού.

Περισσότερη Almodovar mania:

Η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ, «Δεν Κρατιέμαι» παίζεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ και τη γνώμη του Flix εδώ.