Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Argylle»

Ο Μάθιου Βον παραμένει πιστός στο genre των κατασκοπικών ταινιών με το «Argylle», η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στις αίθουσες. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Fingernails»

Επιτέλους το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Χρήστου Νίκου, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου στο Apple TV+, είναι εδώ. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«True Detective»

Η τέταρτη σεζόν της βραβευμένης σειράς του HBO θα κάνει πρεμιέρα τον Γενάρη του 2024. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Η Φόνισσα»

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Νοεμβρίου του 2023 από την Tanweer. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Wish»

Το νέο μιούζικαλ της Disney μας μεταφέρει στο μαγικό βασίλειο της Ρόζας όπου ο βασιλιάς του είναι ο προστάτης εκατοντάδων χιλιάδων ευχών.

«The Curse»

Στη νέα σειρά του Showtime πρωταγωνιστούν οι Εμα Στόουν και Νέιθαν Φίλντερ ως ένα νιόπαρντο ζευγάρι το οποίο συμπρωταγωνιστεί σε μια νέα σειρά που διευθύνει ο παραγωγός τους Μπένι Σάφντι. Αλλά τα σχέδιά τους να ξεκινήσουν την καριέρα τους μετατρέποντας τα τοπικά ακίνητα του Νέου Μεξικού σε σπίτια φιλικά προς το περιβάλλον καταλήγουν πολύ περισσότερα από όσα είχαν παζαρέψει.

«The Enfield Poltergeist»

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Apple TV+ εξετάζει τα γεγονότα πίσω από το πιο παραφυσικό φαινόμενο στην Βρετανία την δεκαετία του '70, το οποίο ενέμπνευσε και το σενάριο του «The Conjuring 2».

«Boiling Point»

Βασισμένο στη μικρού μήκους και μεγάλου μήκους ταινία του Φίλιπ Μπαραντίνι η νέα σειρά του BBC βλέπει τον Στίβεν Γκρέιαμ να επιστρέφει ως πρώην μέντορας του επικεφαλή σεφ σε ένα εστοιατόριο, o οποίος έχει μείνει εκτός δουλειάς μετά από μια καρδιακή προσβολή και αγωνίζεται να βρει ξάνα τη θέση του σε όλα αυτά.

«May December»

Η ταινία, που έκανε πρεμιέρα το Φεστιβάλ των Καννών, έρχεται στο Netflix την 1η Δεκεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Milky Way»

Tι διακυβεύεται σε αυτό τον -όχι και τόσο μακρινό- γαλαξία; Δείτε το νέο trailer του «Milky Way», της σειράς του Βασίλη Κεκάτου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.