Buzz

«Milky Way»: Δείτε το νέο τρέιλερ της σειράς του Βασίλη Κεκάτου

στα 10

Tι διακυβεύεται σε αυτό τον -όχι και τόσο μακρινό- γαλαξία; Δείτε το νέο trailer του «Milky Way», της σειράς του Βασίλη Κεκάτου.

«Milky Way»: Δείτε το νέο τρέιλερ της σειράς του Βασίλη Κεκάτου

Στις 2 Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο MEGA μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της χρονιάς. Το «Milky Way» (που έκανε την πρεμιέρα του στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ Series Mania) σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Βασίλη Κεκάτου υπόσχεται να κοιτάξει την σύγχρονη ελληνική επαρχία με τόλμη, μοντέρνο βλέμμα, παγιδευμένες ζωές, αλλά ονειροπόλα θαρραλέα νιάτα.

Το Flix είδε τα πρώτα 2 επεισόδια της σειράς: Milky Way: 10, 9, 8, 7... η ελληνική τηλεόραση (ευτυχώς) απογειώνεται

milky way

Η υπόθεση ακολουθεί την 17χρονη Μαρία, που ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο» μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν απότομα όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης και δεν έχει φανταστεί ποτέ να ξεφύγει από τον μικρόκοσμό του. Η οικογένεια και οι φίλοι αγκαλιάζουν το απρόσμενο νέο της εγκυμοσύνης της, πολύ γρήγορα όμως, η ίδια συνειδητοποιεί ότι οι περιορισμοί αυξάνονται επικίνδυνα. Πρόσωπο-κλειδί και καταφύγιό της ο Τζο, ο νέος συμμαθητής της - ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους, ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες στον δρόμο προς την ενηλικίωση. Αντιμέτωπη με το μεγάλο της δίλημμα, η Μαρία θα βρεθεί ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά είναι και σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να γίνει.

Το Flix στα γυρίσματα του «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου: Δείτε το βίντεο-ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις με τους συντελεστές

Milky Way

Το εντυπωσιακό καστ της σειράς περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο σημαντικούς Έλληνες και Ελληνίδες ηθοποιούς, αλλά και τολμηρές επιλογές για την εγχώρια και όχι μόνο, τηλεοπτική σκηνή: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Ακύλλας Καραζήσης, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Μαρία Μαμούρη, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest stars: Νίκος Καραθάνος, Αργύρης Ξάφης, Πρόδρομος Τσινικόρης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Λαέρτης Μαλκότσης, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα και πολλοί άλλοι.

Η μίνι σειρά 8 επεισοδίων σε παραγωγή Foss Productions, συμπαραγωγή με το MEGA, σε συνεργασία με την Plays2Place και την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ

Είχαμε δει το πρώτο teaser και σήμερα κυκλοφορεί και το πρώτο trailer.

Aπολαύστε το.

Το «Milky Way» έρχεται στις 2 Νοεμβρίου στο MEGA. Μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου θα είναι διαθέσιμο on demand αποκλειστικά στο Vodafone TV.

Διαβάστε περισσότερα: