Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Matrix Resurrections»

Ο Νίο και η Τρίνιτι επιστρέφουν στο πρώτο τρέιλερ του «Matrix Resurrections». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Matrix Resurrections».

«Don't Look Up»

Από τον Τίμοθι Σαλαμέ με χαίτη, ως την Αριάνα Γκράντε: Κανείς δεν λείπει από τις πρώτες φωτογραφίες του «Don't Look Up» του Ανταμ ΜακΚέι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Don't Look Up».

«C'mon C'mon»

Θα έφτανε ότι είναι η νέα ταινία του αγαπημένου μας Μάικ Μιλς («Οι Πρωτάρηδες»). Αλλά είναι κι αυτός ο Χοακίν Φίνιξ. Κάθε φορά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «C'mon C'mon».

«Sex Education»

Το τρέιλερ του 3ου κύκλου του «Sex Education» φέρνει νέους κανόνες στο σχολείο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον τρίτο κύκλο του «Sex Education».

«Dexter»

O νέος κύκλος «Dexter» κάνει πρεμιέρα σε λίγο. Και το πρώτο trailer, μάς αποκαλύπτει τι έχει απογίνει ο πιο πολύπλοκος serial killer της μικρής οθόνης... Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dexter».

«Ron's Gone Wrong»

Το ρομποτάκι του νέου animation της 20th Century Studios θυμίζει αρκετά κάτι από τον Baymax του «Big Hero 6».

«Midnight Mass»

Ο Μάικ Φλάναγκαν επιστρέφει στο Netflix με religious horror σειρά.

«The Many Saints of Newark»

Δέκα χρόνια μετά το μεγάλο αντίο στον Τόνι Σορπάνο, επιστρέφουμε στην οικογένεια των «Sopranos» με το πολυαναμένομενο πρικουελ «The Many Saints of Newark». Αυτό είναι οι πρώτες εικόνες του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Many Saints of Newark».

«Last Night in Soho»

Από τζιάλο μέχρι Ντέιβιντ Λιντς, το μεταφυσικό θρίλερ μοιάζει να τα έχει όλα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Last Night in Soho».

«The Guilty»

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ είναι ο «Ενοχος» στο πολυαναμενόμενο αμερικανικό ριμέικ της επιτυχημένης ταινίας του Γκούσταβ Μέλερ.

«Bergman Island»

Ο Τιμ Ροθ, και η Βίκι Κρίεπς, βιώνουν τις δικές τους σκηνές από ένα γάμο στο νησάκι Φόρε όπου έζησε για χρόνια ο διάσημος σκηνοθέτης. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Bergman Island».

«The Addams Family 2»

H αγαπημένη μας οικογένεια πάει διακοπές και μαζί της φέρνει το χάος.

«Hellbound»

O Γιέον Σανγκ-χο, ο σκηνοθέτης του «Train to Busan», έρχεται με μια νέα σειρά τρόμου στο Netflix όπου ένας αστυνομικός διερευνά τελετουργικούς φόνους.

«LEGO Star Wars»

Ενα σπέσιαλ επεισόδιο Star Wars από Lego έρχεται για να μας τρομάξει αυτό το Halloween στο Disney+.


Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021