Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Τα πρώτα τρέιλερ από τις επίσημες επιλογές του (ακυρωμένου) Φεστιβάλ των Καννών μαζί με κάποιες πολυαναμενόμενες ταινίες και σειρές, ανάμεσά τους και την πρώτη ταινία βασισμένη σε κόμικ από την Ρωσία, γεμίζουν τα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Druk»

Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Τόμας Βίντερμπεργκ είναι μεθυστικό κι είναι και το πρώτο με τη «σφραγίδα» των Καννών 2020. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Druk».


«Only the Animals»

O Ντόμινικ Μολ, ένας σκηνοθέτης που δεν εκπλήρωσε ποτέ πλήρως τις υποσχέσεις που άφησε το ντεμπούτο του, επιστρέφει με μια αληθινά εντυπωσιακή ταινία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Only the Animals».


«A Topiary»

Μπορεί να μην δούμε ποτέ το «A Topiary» του Σέιν Κάραθ, αλλά έχουμε ένα τρέιλερ ή έστω ένα mock trailer που είχε φτιάξει ο ίδιος εννιά χρόνια πριν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «A Topiary».


«Enfant Terrible»

Η κινηματογραφική βιογραφία του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ είναι έτοιμη σε σκηνοθεσία του του Οσκαρ Ρέλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Enfant Terrible».


«True Mothers»

H ταινία της Ναόμι Καγουασέ, η οποία θα έκανε την πρεμιέρα της φέτος στις Κάννες, βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Μιζούκι Τσουτζιμούρα και μιλά για το δράμα ενός ζευγαριού οι οποίοι προσπαθούν να υιοθετήσουν το πρώτο τους παιδί.


«Ete 85»

H νέα ταινία του Φρανσουά Οζόν, η οποία θα έκανε κι αυτή την πρεμιέρα της φέτος στο Φεστιβάλ των Καννών, έχει το πρώτο της teaser γεμάτη από την μουσική των Cure.


«Major Grom: Plague Doctor»

H Ρωσία μπαίνει δυναμικά στο είδος των υπερηρωικών ταινιών με μια ταινία βασισμένη σε μια από τις πιο καλτ σειρές ρωσικών κόμικς της Bubble Comics.


«Becky»

Ενα ακόμα home invasion θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Κέβιν Τζέιμς, Λούλου Γουίλσον και Τζόελ ΜακΧέιλ.


«Lovecraft Country»

To σύμπαν του Λάβκραφτ έρχεται τον Αύγουστο στο HBO σε μια σειρά από τους Tζέι Τζέι Εϊμπραμς και Τζόρνταν Πιλ βασισμένη στη νουβέλα του Ματ Ραφ.


«Twister Honest Trailer»

H ταινία του Γιαν ντε Μποτν αποκτά το honest trailer που της αξίζει.


«Friends Honest Trailer»

Μιας και δεν ήταν η μέρα σου, η εβδομάδα σου, ο μήνας σου ή έστω η χρονιά σου, ορίστε το honest trailer της πολυαγαπημένης τηλεοπτικής σειράς.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.