Buzz

Μπορεί να μην δούμε ποτέ το «A Topiary» του Σέιν Κάραθ, αλλά έχουμε ένα τρέιλερ

στα 10

Ή έστω ένα mock trailer που είχε φτιάξει ο ίδιος εννιά χρόνια πριν.

Μπορεί να μην δούμε ποτέ το «A Topiary» του Σέιν Κάραθ, αλλά έχουμε ένα τρέιλερ

Ο Σέιν Κάραθ είναι ένας από εκείνους του σκηνοθέτες του Χόλιγουντ που έχουν κατορθώσει να χτίσουν τον δικό τους μύθο μέσα από ελάχιστες (στην περίπτωσή του, δύο) ταινίες. Αινιγματικές και γεμάτες ιδέες, τόσο το «Primer» όσο και το «Upstream Color» τον έβαλαν στο πάνθεον των αληθινών δημιουργών του αμερικάνικου σινεμά, αλλά όπως συχνά συμβαίνει δεν έκαναν την δουλειά του πιο εύκολη.

Σκεφθείτε το εξής: μπορεί τόσο ο Ντέιβιντ Φίντσερ, όσο κι ο Στίβεν Σόντερμπεργκ να ήταν executive producers στο «A Topiary» το dream project που για χρόνια προσπαθούσε να φέρει στην οθόνη, όμως ακόμη κι έτσι, κανένα χολιγουντιανό στούντιο δεν δέχτηκε να πάρει το ρίσκο της χρηματοδότησής του.

Δείτε ακόμη: «Enfant Terrible»: Η κινηματογραφική βιογραφία του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ είναι έτοιμη

shane carruth 607

Τώρα ο Κάραθ εννιά χρόνια αφού έφτιαξε ένα υποθετικό τρέιλερ όσο προσπαθούσε να ολοκληρώσει την ταινία του, αποφάσισε να το μοιραστεί με όλους όσους ήλπιζαν να δουν κάποτε την ταινία, καθώς όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα.

Δείτε το στο βίντεο πριν κατέβει αφού όπως παραδέχεται ο Κάραθ έχει πολλά πλάνα από άλλες ταινίες και κάποιος θα απαιτήσει δικαιώματα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε ολόκληρο το σενάριο της ταινίας εδώ.

Δείτε επίσης: «Touch me»: Ο Γιώργος Ζώης σκηνοθετεί ένα sci-fi θρίλερ για έναν έρωτα στα χρόνια της... πανδημίας