Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Jupiter’s Legacy»

Ενα ακόμη κόμικ του Μαρκ Μίλαρ, δημιουργού των (υπέροχων) «Kick-Ass» και «Kingsman: Secret Service», και του Φρανκ Κουάιτλι, έρχεται στην οθόνη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Jupiter’s Legacy».


«Πρόστιμο»

«Οικογένεια είμαστε...» Το «Πρόστιμο» του Φωκίωνα Μπόγρη ετοιμάζεται για τα θερινά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Πρόστιμο».


«42°C»

Την Παρασκευή 14 Μαΐου η πρεμιέρα για τη νέα δραματική σειρά της COSMOTE TV «42°C». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «42°C».


«Profile»

O Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ επιστρέφει στην σκηνοθεσία με μια ταινία στην οποία μια δημοσιογράφος προσπαθεί να ξεσκεπάσει κάποιον που στρατολογεί παιδιά για τρομοκρατικές επιθέσεις μέσω των social media.


«Loki»

Ο Τομ Χίντελστον επιστρέφει στον ρόλο του «Loki» με την σειρά να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2021 στο Disney+ και θα ακολουθούμε την ιστορία του χαρακτήρα από την στιγμή που έκλεψε το Τεσσαράκτιο το 2012 και μετά. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 11 Ιουνίου.


«Ghostbusters: Afterlife»

Ποιος είναι πιο γλυκός: ο Πολ Ραντ ή το μαρσμέλοου φαντασματάκι; Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ghostbusters: Afterlife».


«Those Who Wish Me Dead»

O Τέιλορ Σέρινταν σκηνοθέτης του «Wind River» και σεναριογράφος του «Hell or High Water» υπογράφει αυτό το νεο-γουέστερν δράσης, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να σκοτώσει την Αντζελίνα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Those Who Wish Me Dead».


«Cruella»

Emma vs Emma! Θα τσιρίξετε: με το πόσο θεά είναι η Εμα Τόμπσον, πόσο άξια αντίπαλος/πρωταγωνίστρια η Εμα Στόουν και πόσο εντυπωσιακή η σύγκρουσή τους. Πατήστε το play! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Cruella».


«Friends Reunion»

Το πολυαναμενόμενο reunion της παρέας των Friends ξεκινάει γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα στο Λος Αντζελες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Friends Reunion».


«Black Widow»

Με επίσημη ημερομηνία εξόδου, το «Black Widow» αποκαλύπτει λίγες ακόμη από τις εικόνες του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Black Widow».


«Space Jam: A New Legacy»

Τα Looney Tunes επιστρέφουν στο παρκέ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Space Jam: A New Legacy».


«The Woman in the Window»

H ταινία του Τζο Ράιτ με πρωταγωνίστρια την Εϊμι Ανταμς έρχεται στο Netflix στις 14 Μαΐου.


«The Mosquito Coast»

Το βιβλίο του Πολ Θερού που το 1986 είχε μεταφερθεί στο σινεμά από τον Πίτερ Γουίαρ, ετοιμάζεται για μια τηλεοπτική διασκευή, με τον ανιψιό του συγγραφέα, Τζάστιν Θερού, στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Mosquito Coast».


«Mainstream»

H Μάγια Χοκ παίζει τον ρόλο μιας νεαρής κοπέλας η οποία προσπαθεί να γίνει διάσημη μέσω των social media και ενώνει τις δυνάμεις της με έναν τύπο που γνωρίζει τυχαία στο ίντερνετ, τον οποίο παίζει ο Αντριου Γκάρφιλντ.


«Monster»

Η ταινία βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Γουόλτερ Ντιν Μάγιερς έκανε την πρεμιέρα της το 2018 στο φεστιβάλ του Sundance και μιλάει για έναν 17χρονο μαθητή του οποίου η ζωή γίνεται άνω κάτω όταν κατηγορείτε για δολοφονία.


«Without Remorse»

Ενας ακόμα ήρωας του Τομ Κλάνσι, ο Τζον Κέλι, θα κάνει το ντεμπούτο του στη νέα ταινία του Στέφανο Σολίμα με Μάικλ Μπ. Τζόρνταν στον ομώνυμο ρόλο.


«Star Trek Discovery Season 4»

H σειρά επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν της μέσα στο 2021.


«Star Trek Picard Season 2»

H σειρά επιστρέφει με την δεύτερη σεζόν της μέσα στο 2022.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021