Buzz

Perhaps, perhaps, perhaps: το νέο trailer του «Cruella»... ανάβει φωτιές!

στα 10

Emma vs Emma! Θα τσιρίξετε: με το πόσο θεά είναι η Εμα Τόμπσον, πόσο άξια αντίπαλος/πρωταγωνίστρια η Εμα Στόουν και πόσο εντυπωσιακή η σύγκρουσή τους. Πατήστε το play!

Perhaps, perhaps, perhaps: το νέο trailer του «Cruella»... ανάβει φωτιές!

Το νέο trailer για το πολυαναμενόμενο «Cruella» (την γέννηση της αντι-ηρωίδας Κρουέλα Ντε Βιλ) του Κρεγκ Γκιλέσπι (του «I, Tonya») ξεκινά με τη φωνή της Εμα Τόμπσον να προφέρει με βρετανικό φλέγμα και σηκωμένο αλαζονικό φρύδι σνομπ συμβουλές στην νεαρή, αθώα κοκκινομάλλα που έχει απέναντί της. Οταν ο φακός καταλήγει πάνω στο ξινό πρόσωπό της, το μανικιούρ της και τον τρόπο που καταπίνει την ελιά από το μαρτίνι της... παραληρείς: η Τόμπσον είναι θεά. Το πικρό, καρτουνίστικο χιούμορ του Γκιλέσπτι της ταιριάζει γάντι.

Μισό λεπτό όμως. Δεν είναι αυτή η πρωταγωνίστρια. Λίγα πλάνα μετά και η Εμα Στόουν Estella/«Cruella» πετάει την καθοριστική ατάκα: «there's something about poetic justice, that is so... poetic».

Θυμηθείτε κι αυτό: Η Εμα Στόουν το ξεκαθαρίζει: Το «Cruella» δεν θα είναι στο ίδιο κλίμα με το «Joker»

Cruella 607 1

Cruella 607 2

Το κάρμα αλλάζει λοιπόν και η μαθητευόμενη φιλόδοξη σχεδιάστρια ρούχων της επιχείρησης της αλαζονικής Βαρώνης φον Χέλμαν μεταμορφώνεται σε εκδικητική punk Σταχτοπούτα και εμφανίζεται στο χορό... ανάβοντας φωτιές.

Από εκεί και πέρα, η μία βιτριολική ατάκα διαδέχεται την άλλη, με το κατάμαυρο χιούμορ των δυο γυναικών να πρωταγωνιστεί περισσότερο κι από τα εντυπωσιακά πλάνα.

Η πρεμιέρα του «Cruella» στις αίθουσες και στο Disney+ έχει προγραμματιστεί για τις 28 Μαΐου.

Πατήσετε το play: