Buzz

Το «Cruella» δεν θα είναι στο ίδιο κλίμα με το «Joker»

στα 10

Σύμφωνα με την Εμα Στόουν και τον σκηνοθέτη της ταινίας Κρεγκ Γκιλέσπι, οι δυο ταινίες διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους.

Το «Cruella» δεν θα είναι στο ίδιο κλίμα με το «Joker»

Οταν κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της «Cruella» λίγο καιρό πριν αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι έτρεξαν να σχολιάσουν πως πρόκειται για μια προσπάθεια της Disney να αντιγράψει την origin ιστορία ενός άλλου κακού, του «Joker» του Τοντ Φίλιπς. Και παρόλο που κάποιες ομοιότητες μπορεί να φαίνεται πως υπήρχαν μεταξύ των δυο ταινιών, η Εμα Στόουν, η οποία πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Κρουέλα ντε Βιλ, και ο σκηνοθέτης της Κρεγκ Γκιλέσπι δηλώνουν πως ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

Διαβάστε ακόμα: H Εμα Στόουν είναι η Κρουέλα ντε Βιλ

cruella 607

Και μπορεί η Στόουν, μιλώντας στο περιοδικό Total Film, απλά να δήλωσε πως «είναι διαφορετικό με πολλούς και διάφορους τρόπου από το “Joker”¨» χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, ο Γκιλέσπι όμως προσπάθησε να ξεκαθαρίσει λίγο τα πράγματα λέγοντας «υπάρχουν μερικά βαθιά συναισθηματικά πράγματα τα οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει η Κρουέλα και την στέλνουν στην σκοτεινή πλευρά. Ετσί, υπό αυτή την έννοια, είναι κάπως παρόμοιες [ταινίες]. Αλλά υπάρχει ένας απολαυστικός ρυθμός και χιούμορ στο στυλ της ταινίας», κάτι που όντως δεν χαρακτηρίζει το ζοφερό κλίμα του «Joker».

Το χιούμορ υπάρχει σε ένα μεγάλο μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας της ταινίας, γεμάτη από πανκ επιρροές και ένα αρκετά ιδιόρρυθμο στυλ. Αλλά όλα αυτά θα επιβεβαιωθούνε όταν η ταινία «Cruella» κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες και στο Disney+ στις 28 Μαΐου.