Buzz

Ούτε με σφαίρες! Η Αντζελίνα Τζολί είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει στο «Those Who Wish Me Dead»

στα 10

O Τέιλορ Σέρινταν σκηνοθέτης του «Wind River» και σεναριογράφος του «Hell or High Water» υπογράφει αυτό το νεο-γουέστερν δράσης, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να σκοτώσει την Αντζελίνα.

Ούτε με σφαίρες! Η Αντζελίνα Τζολί είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει στο «Those Who Wish Me Dead»

Δίνοντάς της έναν ζουμερό ρόλο από εκείνους που έχει καιρό να παίξει, ο Τέιλορ Σέρινταν, εξαιρετικός σεναριογράφος ταινιών όπως το «Hell or High Water» και το «Sicario» και σκηνοθέτης του «Wind River», εξασφάλισε την συμμετοχή της Αντζελίνα Τζολί στο «Those Who Wish Me Dead», που η αλήθεια είναι ίσως χρειαστεί ξανά αν το ταλέντο και το όνομά της έχει την δυναμη να κουβαλήσει μια πιο απαιτητική από το «Maleficent» ταινία προς την επιτυχία.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Σέρινταν, «έχει μια μοναδική γλώσσα για να περιγράφει χαρακτήρες που ζουν στο εσωτερικό της Αμερικής, χαρακτήρες που στο παρελθόν δεν υπήρξαν στο κέντρο της δουλειάς μου. Ηθελα να βρεθώ σε αυτόν τον κόσμο μαζί του».

Δείτε επίσης: Perhaps, perhaps, perhaps: το νέο trailer του «Cruella»... ανάβει φωτιές!

those who wish me dead 607

To «Those Who Wish Me Dead» διαδραματίζεται με φόντο με τεράστια πυρκαγιά στα δάση της Μοντάνα, όπου ένα νεαρό αγόρι που έγινε μάρτυρας μιας δολοφονίας θα βρει προστασία από μια γυναίκα πυροσβέστη, ενώ οι δολοφόνοι τους καταδιώκουν για να τους σκοτώσουν και η φωτιά απειλεί να τους καταπιεί όλους.

those who wish me dead 607

Η Αντζελίνα χρειάστηκε να εκπαιδευτεί με πυροσβέστες εν δράση προκειμένου να μάθει περισσότερα για την συμπεριφορά της φωτιάς και τον τρόπο δουλειάς της αλλά υποθέτουμε και πως να κρατά το τσεκούρι σωστά. Το φιλμ ετοιμάζεται για την έξοδό του στις αίθουσες της Αμερικής (και στο HBO Max) στις 14 Μαΐου και στα δικά μας μέρη, όταν με το καλό ανοίξουν οι αίθουσες. Δείτε το πρώτο τρέιλερ στο βίντεο.


Δείτε ακόμη: «Εχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς»: Νέο τρέιλερ για το «Black Widow» της Marvel

those who wish me dead 607