Buzz

Το σίκουελ το «Σε Ακολουθεί» θα είναι αρκετά πιο f*cked up σύμφωνα με την Μάικα Μονρό

of 10

Οι δηλώσεις της Μονρό για το σίκουελ της ταινίας τρόμου του 2014 ανεβάζουν το hype στα ύψη.

Το σίκουελ το «Σε Ακολουθεί» θα είναι αρκετά πιο f*cked up σύμφωνα με την Μάικα Μονρό

Δέκα χρόνια μετά το σίκουελ μιας από τις καλύτερες ταινίες τρόμου των τελευταίων χρόνων, του «Σε Ακολουθεί» του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ, ετοιμάζεται να αποκτήσει το πολυαναμενόμενο σίκουελ της με τίτλο «They Follow» σε σκηνοθεσία και πάλι του Μίτσελ με την Μάικα Μονρό να πρωταγωνιστεί ξανά στον ρόλο της Τζέι την οποία ακολουθεί μια άγνωστη υπερφυσική δύναμη μετά από μια φαινομενικά αθώα ερωτική συνεύρεση,

Μπορεί να μη γνωρίζουμε και πολλά πράγματα για την πλοκή αλλά η Μονρό αποκάλυψε σε μια πρόσφατη συνέντεξή της στο Collider πως το σίκουελ αυτό θα είναι μεγαλύτερο, πιο σκοτεινό και πιο fucked up από την προηγούμενη ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτο τρέιλερ του νέου θρίλερ «Longlegs»

It follows 607

«Στη αρχή σκέφτηκα πως θα το πάμε με την συνέχεια αυτή; Και διάβασα το σενάριο και είναι πολύ καλό. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Νομίζω το πού θα συναντήσετε την Τζέι στην ταινία ίσως δεν είναι αυτό που περιμένετε, αλλά είναι τόσο ωραίο. Απλώς, φυσικά, όπως λένε όλοι για τα σίκουελ, κυριολεκτικά, όμως, είναι απλώς μεγαλύτερο και πιο σκοτεινό και πιο fucked up. Hταν το πιο τρελό πράγμα που διάβασα ποτέ», εξήγησε η Μονρό.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφορία για το υπόλοιπο καστ ή για την ιστορία, αλλά τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν φέτος οπότε μάλλον ίσως τη δούμε στις αίθουσες μέσα στο 2025.