Buzz

Ο Prince Charming αποκτά τη δική του Disney ταινία

of 10

Ο χαρακτήρας πίσω από τις πριγκίπισσες της Disney έρχεται στο προσκήνιο με τη δική του ταινία σε σκηνοθεσί του Πολ Κινγκ.

Ο Prince Charming αποκτά τη δική του Disney ταινία

Εχουμε μάθει πως οι πρωταγωνίστριες στις ταινίες της Disney είναι, σχεδον, πάντα οι πριγκίπισσές της οι οποίες, πλέον, είναι δυναμικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση και δεν χρειάζονται τον Prince Charming για να τις σώσει, όπως γινόταν παλιότερα, ο οποίος όμως έμενε ακόμα και τότε στο παρασκήνιο ως ένας δευτερεύων χαρακτήρας.

Ομως πως θα ήταν μια ταινία αν επικεντρώνταν στον πρίγκιπα κι όχι στην πριγκίπισσα; Αυτό το νέο θέμα της νέα ταινίας της Disney με τίτλο, τι άλλο, «Prince Charming» σε σκηνοθεσία του Πολ Κινγκ, τον σκηνοθέτη των δυο πρώτων «Paddington» και του «Wonka». Ο Κινγκ μαζί με τους Σάιμον Μπάρναμπι και Τζον Κρόκερ θα συνυπογράφουν το σενάριο, του οποίου οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί. Δεν είναι επίσης σαφές εάν η ταινία θα είναι ζωντανή δράση ή κινουμένων σχεδίων.

Διαβάστε ακόμα: Επιβεβαιώθηκε το σίκουελ του «Ατίθασου Ρομπότ» της DreamWorks

prince charming

Στα κλασικά παραμύθια, ο χαρακτήρας του Prince Charming είναι αυτός που σώζει μια πριγκίπισσα από τις κακές δυνάμεις και τις μητριές της, όπως στις ταινίες «Σταχτοπούτα», «Χιονάτη», «Ωραία Κοιμωμένη», «Ραπουνζέλ» και βασικά στις περισσότερες ταινίες της Disney. ε αυτές τις ταινίες, ωστόσο, είναι συνήθως ένας δευτερεύων χαρακτήρας και όχι ο πρωταγωνιστής. Αν και ο Prince Charming ήταν αρχικά το ερωτικό ενδιαφέρον της Σταχτοπούτας, αυτό η ταινία του Κινγκ δεν θα συνδεθεί συγκεκριμένα με αυτή την πριγκίπισσα.

Ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα.